Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
jinak teda včera teda odpo,pak pěšky dom,a v práci,že mám volný víkend a mám říkat NE-ale ten dnešek,co jsem měla mít původně volný,že za to pondělí co jsem šla za tuchorobu,že pak pude dnes,tak to jsem dostala příkazem od šéfa,ale tak v práci jsem byla po-odpo-úterý středa-volno
takže to jsem si fakt užila,byly vycházky+ta pizzerka a nebýt x SMS z práce tak pohoda,no a včera odpo
dnes teda mezisměna-takže ráno rychle vyvenčit psy+ Žerykovi 2krát hledání dudláku
pak šupky dupky do práce od 8-17,00,pak nakoupit na deset minut na pizzerku-kafe-ale byly tam jen 2 servíky a hrozně jim řvalo rádio,tak jsem vypadla na nádr…
naštěstí už nepršelo a Martin ze psy sice odpo byl venku,ale já potřebovala nutně TICHO-tak jsem psy vzala ke křížku a kus dozadu a zpět,Dafi jsem dala 3krát hledej-ztratil+házení uzlíku a šly jsme dom
Denny-a ten kruh fakt plave?
jinak ještě k tomu cvičení,včera jsem měla kratší cvičící vycházku-a psi spaly jak zabití,ono je to cvičení unaví dost,bohužel já furt musím vymýšlet Dafině nějaký pohyby-aportování,obíhání stromů,obíhání Žeryka-Žeryk má sedni…
a tak furt cosi…
jinak mí minulý psi měli oproti těmto o hodně větší zíáhul
kříženci knírače,nebo knírači malý-takže pes malej do desti kil
a neděle dopo cvičák od osmi celý dopoledne-stopy,poslušnost v řadě+překážky,obrana v kruhu,speciální cviky malých plemen-jako rozlišování předmětů,hledání předmětů-na poli rozhozený koberečky-filc-5kát deset centáků,hlídání batůžku,a samostatná činnost psa-že se nenechal odvázat cizím člověkem-cviky malých plemen na zkoušky
a +pěšky tam,zpět půl hodiny rtychlé chůze a odpo další vycházka
ve čtvrtek odpo taky cvičák a mezitím vycházky ze psama,s kamoškama,chození na stopy,cvičení tance,…dlouhý vycházky který ted dělám párkrát za měsíc byly několikrát týdně+2 krát týdně cvičák+cvičení na vycházkách
takže to jen,jak jsi se onehdy ptalas aby jsi ji nepřecvičila
no,a přecvičenej pes se pozná tak,že ho cvičení nebavímnetěší se na něj,je bez nálady,žádný nadšení…to když se u mě objevilo,tak jsem s něma třeba 2 týdny nic nedělala…
když nad tím přemýšlím zpětně-tak takovej záhul by zabavil dostatečně i NO pracáka,nebo malinu
těm kníračům-tam si myslím,že to chtělo občas i ubrat,že toho nemusely mít tolik,ještě,že jsem měla víc jak jednoho psa,jednoho bych totiž strhala-strašně mě to bavilo
Černejčaj-tak at moc nezmoknete,já volnej víkend a počasí má být nic moc
no,když mě to vyjde aspon na jednu vycházkuzý denně tak budu ráda,ještě,že v týdnu bylo hezky
PetraK-přeju at se vydaří dovolená,uhlídáí se Talinka,
a moc se nesedřete!
Maya-krásný ibišky-no,ty řešíš,jak si koupit lístek na šalinu
a u nás paní-zákaznice,co jsem ji pochválila účes-tak,že už musela,že ji muž řekl,že to má strašný,a že co když do Vánoc zavřou holičství?
tak někteří myslí takhle…
no já ještě hůř-co když to chytnu taky…