Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pršákuje, pršákuje, ale venčení jsme ještě stihli za slabýho deštíčku. Ešče že máme příští týden dovolenou – ZÁVIDĚT, POVINNĚ HNED FŠICÍ! 😀 , potřebuju se dospat, dospat a dospat. Ovšem bude to dovolená opět na Maltě a Pískách – tetkon už doslova, páč jsem fčéra míchala maltu (jako mooc vodičky jsem tam dala teda 😀 ) a házela písek. A taky otloukala cihly a vozila je. převozila, přeskládala jsem celých 66 cihel a jsem kantáre.
    A proto jsem si dala nezvyklou a vynikající snídani. V lidlu jsem si koupila olivový pečivo, nakrájela jsem si rajče a do mističky nalila citronový oliváš. A to pečivo jsem si v něm máčela. To je vám taková dobrůtka, tooo možu! Tak mám hnedle lepčí náladu , než když jsem vstáfala zadelí napřed 😀

černej čaj
    4h na ceste, za hodinku vystupovat… na vikend hlasi trochu zhorseny pocqsi, t

áá kam valíte? No počásko tedy fakt není nic moc, ale vy jste blásni, co nocujou i v záhrabu sněhu, takže co je pro vás trochu deště 😀 Užij si velkovolno.

Me ochlazeni teda prijde se priso i do brna…

taky tak, je chladno, tady jo.

Dennyky

hmm tak ochlazení zatím nigde.

e? tady leje a je chladno právě

Hraní s barvičkami

tvl hoří další chalupa! 😀

koukám, že má Koněf taky ten kroužek co máme my, bohužel už máme enem jeden 🙁 kdes ho koupila? Za kolik?

Ták bude víkendovej rozvoz
    vy přijedete?? 😀

Petrs01
    A vedle něj mám to patnáctiletý hovádko co má o dožití svoje specifické představy.
    buď ráda, je to fajn, takhle aktivní senijórek. Lepší varianta, než kdyby byl neakční. Já jsem byla ščastná, že Bubrdle byla čupr babča, co s náma prochodila, co mohla ještě půl roku, než umřela. A kdybych měla jistotu, že zas na takovýho natrefím, tak jsem po jejím odchodu zase po nějakým starším psovi v útulku sáhla, ale nechtěla jsem, aby byl případně Rumíček omezenej tím, že se budem přizpůsobovat v aktivitách staříkovi, přece jen byl tehdy fakt mlaďas a to by se skloubilo blbě. Ale mít jistotu Bubrdle 2, tak po tom jdu jak slepice po tamtom… 😀

Fifi
    Chci se jet podivat, no toz uvidime…
    pojedeš sama, nebo bereš Růženec?

Pevnej nerv na harvku a polity Rumickovi, ma to chudak zase tezky, at uz je to za vama!
    Rumouška lituju furt, broučka šikovnýho. Je fajn, že venku to neřeší, tam si odpočine. I včera na zahradě v Domečku, jak byl venku to měl lepší. Já to tentokrát nesu hůř teda, to musím přiznat, protože člověk je unavenej a musí být tím pádem mnohem víc ve střehu. Těším se, že se snad te´d o dovče trošku vyspím.