Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Zduřte Prdíci! Sem nějaká voptimistická, to bé asi tim, že jedu třezalku 😀 . Ba ne, mám hodnou Taliprtku, tak nejsou starostě. Teda sou, ale normální. RUmoušek kvoká, nosí vedlybu, losa, medvěda a lítá do strání. Dneska jedem do Domčeku, budu Otloukánek, musím těch cihel vomlátit sto! Mám jich 25. tak to už je dobrý, to mám čtvrtku. ráno jsme zasejc popoběhli, vypadá to, že v jednom směru nám to jde náramně, ofšem vyběhnemeli na stranu opačnou, musim se furt připomínat, že se běží se mnou. A fčéra sem si dala s ohaříkama v hospůdce výborný játra na slanině.Brtnik je sketa, ten se s nima nedělí – a to dokonce ani v neděli 😀

Maya
    Tak jsou to skutecni vycpani medvedi a vlci takze tipuju ze to tim zviretem smrdi

ty jo nevim no, já prostě myslím, že rozliší – živej x vycpanej, každopádně ale člověk pozná jak pes reaguje v nový podobný situaci, to jo, ten šprček malej byl docela srdnatej 🙂

Me pripada ze to jsme jako nechteli to nekdo jinej je standardni odpovrd stezovatelum
    taky mi to tak přijde . Řeším teď s místním ouřadem to, že jsou provozovatel nově postavený sportovní haly a bazénu a už potřetí v noci – kolem jedenáctý neskutečnej bordel z toho bazénu, jestli filtry, čistička nebo já nevim co , ale to je mi šumák. Reakce místostarosty je naprosto totožnýho karaktéru.

a starosta na něj podal trestní oznámení
    tak a to je přesně to, co se má udělat.

Mirka D.
    DOLÍTLA MÁTI,ODTÁHLA PSA,JEDNU FLÁKLA

sobě měla jednu fláknout to především, čůza.
    Něco podobnýho jsem měla tu čest zažít tuhle, šla jsem s ohařiskama, opodál kluk s takovým menším bíglem, nechal ho jít k nám a šel i kousek s ním, na psu bylo vidět, jak je napruženej a pak vylítnul. A milý chlapec psa profackoval. To nepochopíš tohle.

černej čaj
    příjemně jste se u toho Labíčka flákali 🙂

Dennyky
    éé do smích mi není.

🙁 bolí to?? Moc?? 🙁 nechtělo by to ešče jednou k dochtoroj?
    Hele von má Boban s těma stromama dost jako problém koukám 🙁