Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
tak včera odpo,uf už sem mlela s posledního,moře palet přišlo,já teda chodila jako druhá vybalovat,kolega jako třetí,k tomu asi 2hodinová školení o pečení,který v podstatě spočívalo v tom,že požadavky by jsme dokázaly plnit kdyby nás tam bylo o jednoho,lépe 2 víc a ještě jsme začínaly dřív a ten jeden-2 lidi by se věnovaly jen pečenbí-žádný házení pečiva k tomu,zelenina,mražený,nic,jen péct…
no zas vymyslel někdo kdo nebyl v obchodě takhle ráno,kdy jsme tam 3,a máme to vše stihnout nejlépe do sedmi,protože pak všichni zas sedíme na kase…
no skončily jsme o půl hodiny pozděj,já zatejpovanou ruku-zápěstí,loket,k tomu bych zatejpovala i palec,ale pak bych s ním nemohla nic dělat,takže ten nic,,,,
no vedoucí mě hodila dom,vypla jsem tel a ještě doted nezapla…
v noci po lezla a olizovala Dafina,tak jsem ju byla pustit 2krát ven a asi ju budem muset víc unavit,je plná roupů…
dnes teda po vyvenčení jsme jeli s oběma na veterinu-Žeryk jako doprovod
no,takže Dafi na té hubě má bakteriální infekci tak po měsíci antb,chudák,od toho jak se jí rýpala v té osině,tak se tam klepe jak sulc…
takže za 9 dní na kontrolu…
no daly si vycházku do místních potravin,pak jsme daly vycházku ve Ždánském lese-na jednu a na druhou stranu kousek aby se psi trochu proběhli a měli změnu
no a pak hurá dom,no su zničená jak kůn,tak na nějakou vele vycházku to nebylo,
ale tak měli změnu tak aspon něco
Denny-no s kolenem blbý,a já radit ani nic nebudu,protože mě když nebolí ruka,tak furt záda,do toho kyčle….
já bych aktivního psa spořebou velkýho pohybu mít nemohla ani 5 vteřin
asi bych mu pohyb kamuflovala tak,jak když chci unavit mou zvěř,takže obíhačky stromů-oni se vyběhají a já se moc nehýbu
pak házení hraček z kopce a k unavení hlavy poslušnosst,taneční,pachový čtverečky…-když bych nemohla na delší vycházku,což jaksi nemůžu většinu měsíce…
a jinak to cvičení ,že zaměstnají hlavu psi unaví většinou dost,ale nevýhoda je,že krom pachových čtverečků-jako,že Žerykovi po zemi ve čtverci 2metrovým třeba,nebo větším,tak rozhážu takových třeba osm i víc pamlsků,a on je pak hledá-já jen stojím,povel hledj-a su ticho-nehejbu se nic-tak na bolavý koleno a zabavení psa taky dobrá věc-stopy-což dělám někdy s Dafi tam už se musí ta stopa našlapat předem-jedno chození a pak po ní jít ze psem-druhý chození,ale hlavně u stopy si už musí člověk pamatovat kama jde,když pes začne lítat a revírovat,no což je při mým orientačním nesmyslu dřina…,
no a nebo venku psa vyběhat s hračkou a doma nějaký domácí hlavolamy na zabavení hlavy a je to-a vůbec tady píšu nevyžádaný rady jak zabavit ohařa,když mám ty malý mrchy a na tyto zrzavce sou tady jiný odborníci,takže nebudu fušovat do řemesla paní domácí…,
Petrs01-a jak si na to chození po laně přišla?
znáš někoho kdo to dělá?
a co je na tom dobrýho krom zásobování zdravotníků,až budeš lézt víš a dál?:D:D:D
s těma zdravotníkama si dělám srandu:D
ale vážně,co je na tomto sportu prospěšnýho?
krom teda asi hodně velkýho soustředění,ne?
neptám se prosím ironicky fakt mě to zajímá…