Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak já mám pracovní víkend
    takže včera vycházka ke křížku kus dozadu,záházet Žerykovi revírky-vyhledávání aportů,pak obíhačky stromů,na závěr dlouhá chůze u nohy+obraty
    Dafi zas cestou z brány kolem plotu štěkala na psa za plotem,cestou zpět už teda na prověšeným vodítku u nohy…
    dopo jsem pročetla,odpo v práci 2,takže já byla jako druhá-takže kasa,vybalování,úklid…
    pak teda mě vzala vedoucí autem dom,což sem byla ráda-dost ráda
    dnes jsem vstala teda levou nohou napřed…
    takže mě vytočilo nádobí od včera od rána-umytý,ale nesklizený,rozbila jsem hrnek,byla jsem super vzteklá,takže vysát kuchyn,obyvák,nádobí,
    pak ze psama,to to ode mě scytal Žeryk,kterej prostě,mě vytáčí od středy a dnes jsem si to teda sečetla…
    no vzala jsem to velmi rychlou chůzí k lípě,pak kousek do lesa a pak k hájence a od ní dolů,to jsem volala Jitce ze čtyřlístku do Prahy,která měla o víkendu přijet na narozky,nakonec kvůli svým 2 novým čivavám-ma 2 nový štěnata zaráz,tak kvůli nim,že nedojede….:-(((((
    prokecali jsme skoro hodinu,takže jsem pocvhodila ještě kus ze psama na vodítku,a a doma, pokračovala mrazivá atmosféra,no nic
    čeká ,mě volnější týden,krom školení zítra
    akorát dnes to bude v práci dlouho dlouho…

Černejčaj-tak fajn,že jste si užily volný víkend,a že foták dobrý