Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak ráno s náma vyrazily všichni 4 po dlouhé době,a to i přesto,že rodiče byly doma§
    pěkně se u brány přidaly,a že jdou taky,Betty vždy strčí čumák mezi brány,do té škvíry,abych neměla pochybnosti:-)
    tak jsme to vzaly ke křížku,tam chodí všichni čtyři rádi,není to do kopce,že
    pak dolů-to byl Max na volno,dole zezadu kolem zahrad co jsou nad ohradama,to byla na volno Betty,pak chvílu všichni 4-když široko daleko,vlevo,vpravo,vzadu,vpředu nikde nikdo-rozvědka hadr…i pozadu chodím,
    no kolem kukuřice pak psi rodičů radši uvázat,pak zpět kolem ohrad,zahrad a k rybníčku a od něj dědinou dom-Dafi si místo pařezu označila packou první píčku posedu-tak jsem ji to uznala,at není smutná:d
    párkrát jsem rozdala piškotky-přivolávací povel PIŠKOTEK,no pejsci celou dobu valily,žádný táhnutí vzadu,nejstarší Betty svižně i přes dědinu-na vodítku,ale vedla skupinu:D
    takže delší ranní vycházka za náma,Dafi se mnou pověsila ponožky ještě
    a budou se válet…já peru jak pradlenka madlenka,povlaky s polštářků,atd…my máme snad miion polštářků-jeden sem dostala od máti na Vánoce-kůn malovaný nohama-by mě zajimalo kolik ten polštář stál…
    Denny-no kosa dobrá,kdykoliv šmiknu psa,tak se ochladí nebo začne pršet…takže Žeryk na vycházku chvilu bundu,a pak se mu sundala,a na doma mu shámím svetr,protože doma je mu kosa…
    PetraK-TAK TO JE DOBŘE,ŽE KOTĚ NOVEJ DOMEČEK,A TALI BUDE ALE TEDA ZAS CHVÍLU HODNÁ,ŽE,když hárá,to je vždycky hodná,že?