Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak bych mohla sloužit jako předpvěd počasí,se tak ochladilo,že nevím,jestli mám oblíct ven Žeryka
    včera jsem v práci přišla skoro o 500,tam je takovejch možností jak přijít o peníze
    normálně manko,pak že zadám blbě stravenky,a že mám blbě vratný láhve-lístky za láhve-tak asi jsem je omylem vrátila zákazníkovi…debil su
    včera měli schůzu vedení,a prý ten kdo hází pečivo,by k tomu pečení si to měl i chystat do těch skříněk-40 plechů-2 skřínky-chystá se to den předem,a pak ráno se s tím dojede k peci,která je přes celej obchod-a dává se do pece,metitím sse hází pečivo-chleba,rohlíky atd.,a to se stihnout dá,ale i tak to stíhám s odřenýma ušima.s tím,že bych měla být rychlejší a k tomu jít pomáhat na zeleninu,nebo dělat mražený…
    dřív totiž nás bylo ráno o jednoho víc-jeden jen pekl-peklo se toho víc,druhej dělal pečivo+mražený-i tak toho bylo dost…
    no,tak jestli to budou prosazovat bez večerního chystání,tak mě bud trefí,nebo mě vyrazí-prý se to musíme naučit…
    tak jsem říkala zástupkyni,at mě napíšou výpověd,že to je furt-rychle,přesně,pořádně-to je mazec,no a ona,že se to bude dělat tak jak doted s chystáním…
    no tak su zvědavá….oooooo bože at už si najde Martin nějakou práci…
    omlouvám se za stěžování….
    PetraK-tak ze štěnátkem se teda zadařilo,uf,ty aby sisi za chvílu otevřela úschovnu zvířat…ach jo,to hrůza s těma lidma…