Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
vo noci teda moje obžerství-kafe,rohlík s marmeládou,smetánek a 2 kuřecí křídla,kde jsem skoro snědla ty kosti….pepsi a spát o půlnoci
no ráno jsem na sebe čučela do zrcadla,co to jako je?-za chvílu budu kupovat širší zrcadlo….
no,ráno jsem si šplhla u psů-šla jsem ke křížku-to oni rádi není to do kopce-jako skoro všecko tady,po cestě avizovali,že před náma kámoš-Žeryk Pavlu vítá jak člena rodiny,takže od křížku s ní,pak nás opustila,protože jako většina normálních lidí musela i do obchodu ….
mě občas nedochází,že vlastně já nakupuju cestou z prácde,nebo v práci-když to teda stihnu…
často taky doma hádky,že dělám v obchodě a nenakoupím,ale někdy se to nestíhá…
no,ale jinak málokdy jedu vyloženě nakupovat,protože i ostatní věci kupuju u nás-boty,ponožky,mikiny-no takže taneční+obíhačky stromů,pak dom,
no,pak jsem pižehlila,venku ostříhala Žeryka,celýho trojkem-15minut,zbytek-hlava uši,+zkrátit trochu srst na ocásku nůžkama přes hřebínek-takže skoro 40minut uf-prokládaných házením míčků,chválením,nadáváním,a Žerykovým vrčením a jewdním vystartováním-to jsem se ovládla a neflákla mu-ale byla to dřina…
ještě čisnout Dafču
a ted u nás-neustlaný,nepřevlíklý peřiny,jen vyslíklý,nezametený,nádobí…
no a za chvílu mám jít do práce….