Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
Dennyky
emila jsem dostala, omlouvám se, nestíhám trošánek zareagovat, ale je to moc krásný, nej je ta růže! Depešácká 🙂
Fuska už je na cestě, ale ne v pátek – to to kolegovi vrátili, že je tam prej málo peněz – lepila jsem tam dvě známky na radu holek tady ze spisovny, ale asi i tak to bylo málo, takže musel dokoupit a posílal včera. proč to neudělal rovnou v pátek jest mi záhadou.
, tadyk čék čumí ráno na nasraný ksichty.
no my tu nejsme taky zrovna klauni, ale tady s těma kolegama jsem byla nějakou dobu na stejný chodbě, jsou fajn, holky a já jsme mu vždycky ráno vařily čaj, aby se nemusel belhat do kuchyňky a pak se navíc neopařil a obě holky jsou takový rázný a ftipný pohodářky, tak jsme to fšicí trochu zrána rozjeli 🙂
Maya
nejdriv první hiphop ze nam smazli bez upozorneni napracovany hodiny
to jako můžou? Jen tak? No evidentně můžou, ale z jakýho titulu??
HO závidím, u nás to nejde zrealizovat, takže budem tady jako paka fšicí.
budes mit novou kociciku k novemu baracku? ?
se směješ, ale to mě napadlo jako první, chjo, nejde to. Kdyby nebyla Tali takovej idiot, tak v pohodě tu dobu, než se tam přesuneme přečkáme v bytě, ale tohle nejde, bohužel
s kolegou ses dobra
on je moc fajn, skromnej statečnej. si právě vždycky říkám, když něco řešim, že bych se měla uklidnit, že on to má 1000000000000x horší . Já jsem kdysi dávno řešila, ešivá mu to nebude blbý, jako že ženská drží chlapovi dveře, aby mu to nesráželo ego (teď to nemyslím špatně, naopak právě, prostě aby si nepřipadal blbě, že je tak nemohoucí, že mu i ženská drží dveře), ale protože jsem huba a pako, tak jsem to nějak zaobalila a teď je z toho normoš, že když ho vidím, počkám na něj, jdem spolu /dneska teda ne, mi byla zima, tak jsem řekla, že mu uteču a pak byl příjemně překvapenej, když jsem tam čekala 🙂 /a já mu pak pomůžu. Páč ty dveře jsou fakt na pikaču, pro něj.