Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem dneska ráno zachraňovala malýho kočičóna. Ležel na podestě protějšího baráku a dělal, že tam vlastně ani není. Nebylo divu, páč na každým zábradlí seděla jedna straka, obě řvaly a vyhrožovaly mu. Tak jsem prckovi udělala bodyguarda, aby mohl odejít. Nikdy jsem ho tady neviděla, tak ešivá tam bude opakovaně, musím spustit záchrannou misi. Mńoukal na mě a chtěl jít se mnou do prasé, což bohužel jako nešlo, nevzali by ho do trambaje, neměl roušku. Zalezl pak okýnkem do domu, vypadá hezky čistě, opečovávaně, ale… máme konec prázdnin, že jo…. tak musím dávat bacha.
A další podpůrnou misi jsem dělala v práci kolegovi, který je po dětské obrně a chodí o berlích. Máme tu děsně těžký dveře z vestibulu do chodby kanceláří, tak jsem čekala, až dojde od auta, abych mu je otevřela. Byl radostnej a děsně spěchal, a jeho kolegyně, co zrovna šly kolem na něj ftipně hulákaly: „Tvářim se radostně, plížim se radostně!“ 😀 😀 on totiž hodně špatně chodí, navrhovala jsem, ať je obě vezme tou berlí, což nejdřív odmítnul a když si pak z něj dělaly srandu, že si zapomněl vyzvednout svoje klíče od kanclu páč je celej hyn, že mě vidí v tý minisukni 😀 😀 , tak už hulákal, že maj ščestí, že jsou tak daleko, jinak by po nich ty berle mrsknul 😀 . Nazvala sem je hydrama a ony radostně odjely vejtahem do nebes 😀 😀
Takový veselý ráno 😀
teda bylo, než jsem četla todle:
A houby, no comment, to je strašný co se děje, ani sousedky už to nechtěly :-DD
nesnášim Tě Dennyky, nesnášim Tě,nesnášim!! Píšu na počtu, ať mi vrátěj tu fusku!
Fajn, že koleno nejni nějak katastrofální a že i Ty teda vnímáš, že je to lepčí. Takže „táhni a srůstej!“ 😀
super, že se svatba povidla ?
byla skvělá, skvělá, úžasná!