Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
PetraK-jak jsem to psala-tak mě braly výčitky aby to nebylo braný jak kritika-což sem tak nemyslela!!!!
já to mám nastavený k-že všecko moc řeším
když mám volno-tak větší vycházka,musím jim vynahradit ty vycházky,co chodím do práce
pak víc vyčesat šmiknout a tak-takže Dafů je asi radši když chodím do práce:D-kvůli česání
pak zas večer,že
k tomu pokecat s andulkama-k tomu něco doma,k tomu ještě být s Martinem
no,já to mylela tak,že by mi bylo líto jít s těma psama -mýma,a za brankou smutnej pes co nejde-to jsem měla s Kimem,když už nemohl na cvičák,protože x hodin v zimě…a tak,jasně před cvičákem jsem s ním šla,po cvičáku jsem byla s ním,před vycházkou s Killy jsem s ním šla,ale…..x let všude se mnou-xhodinový vycházky a pak chvílu a ve psím jinam….-no a mě to vadilo…
ale kdyby to tomu pejskovi nevadilo,jak když je Maxíkovi fuk,když jdem s Betty-ale tak zase s ním si jdou rodiče,že
ale prstě,kdyby mu to nevadilo-ehm já pro svůj blbej pocit bych ho stejně vzala jen třeba 5 minut kolem baráku nebo tak-se znám-su blbá….
tak jo
jinak,jak su blbá-nemám to tak jen ze psama…
když su u taky tak řeším-abych byla i s ním-né dojet,přespat a oblítat kámošky a zdar-takže třeba jít sním na vycházku+kafe,večer na telku
když je tu tatka tak řeším,abych byla s ním…
no ted je tu od čtrtka-já do včera 5 dní v práci,tak jsem s ním byla po práci+večer s Martinem,psama…
ale on stejně-já dojela a on šel makat za otcem…
v sobotu s nimi na ten výlet
jinak zase dělal s otcem,a večer s nima na terase
a dnes-hurá volno
ráno jsme posnídaly,pak já Martin na velkou vycházku ze psama
přišli jsme -tatkové už makali spolu
takjá se vrhla na terasu,česání psů+domácnost,Martin vysál,uvařil
tatka došel v poledne,šli jsme si lehnout
já vylezla ve čvrt na 4-to jsme nějak byly spolu
no a večer už šel za rodičema,my pak chvílu ze psama a já s Martinem na terasu,pak s tatkem tv
a pak řeším-nejsu s tatkem málo?
nenudí se tu?
no,zas nejsu s Martinem málo,
no nemám to tak jen ze psama…