Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
Tak jsme dovalili z Domečku. Zasloužená odměna – zmrzlinka s jahodama…. prasárna, uznávám. Ale vzhledem k tomu, že z Tali je zas kráva největší /přeháním, ale prostě je to zas tady a je to otrava/, tak je to spíš odměna na nerf, aby z ní člověkovi nešvihlo. Páč dneska jsem nic těžkýho nedělala, jen jsem opravovala dveře – protimuší dveře, celý pěkně rozebrat, natáhnout pořádně tu síť, zasponkovat a sestavit – to ešče nemám teda, páč mi to dneska šlo jako lačnýmu vyměšování 😀
Vařim uzený žebra, udělám z nich pomatlánku na chlébik. A páč je mezičas, tak sem ešče uďála Brtnikoj sváču z ovesnejch vloček, kokosu, oříšků, skořice a jogurta. Mńam je to.
Maya
byl by to kurz ve dvou, takze super
a jaj, tak to byla naopak velmi výborná kombinace, to víc než zamrzí. U nás jsou teď ty jazykovky tak na prt, že nechodím. což je škoda. ale stejně bych tam asi usnula 😀
akoze furt pendlujete mezi trema domacnostma a to by pro nej nebylo idealni? nebo ze byt je blbej a bude az se definitivne prestehujete?
tak nějak tyhle dvě věci dohromady. V bytě tři psy a ještě ten provoz co máme, to by bylo náročný minimálně pro nás. Do toho, co máme přivést ještě neukotvenýho třetího psa – nebyl by prostor a čas, to nedává smysl. Až tam budem a sedne si to, tak pokud najdu řešení, jak to zařídit, kdyby to nebyl úplně aktivní důchodce, tak pak jo.
Mirka D.
-no já ze psem na zahradu bych měla prpblém,že pokud by to nebyl můj jediný pes,tak bych řešila-jedu na výlet a bez něj,větší vychízka a bez něj
pokud to bude staříček, co se rád vypinoží na zahrádku a je to to jediný, co potřebuje k životu, tak člověk to řešit nemusí, protože se mu může plně věnovat po návratu, pochování, podrbáníčko, dobrůtky a tak. POkud to bude stařík aktivista, tak se to dá zařídit – s Bubi to tak taky bylo. To se všechno uvidí. Já bych právě ráda dala domov tomu pesanovi, co je spokojenej na sluníčku na zápraží. Ne pro vlastní lenost, ale pro to, že ne každej může tohle staříkovi dopřát – vyjít si ven, kdy chci a potřebuju – to v bytě nejde a pro starýho psa je to ideální, žádný schody, pěkně travička, počuchá si, vyvenčí se, vyvalí pupík a seřve sousedku co jde na hřbitov a ešče bude mít k dispozici ruce, co ho podlachněj a někoho, kdo mu bude špitat do uší, jak úžasnej dědoušek, nebo bábrdle je 🙂
14-Gro-ještě měsíc před smrtí před napadením v Blansku zvládal normoš vycházky+si hrál,pak přila křižévatka 10minut od domu,něco jako pitbul
tohle je hrozný!! Za to bych majitele takových psů zavírala, fakt. Chudínek malej.
Nemá Max štítnou žlázu nějak blbou? Že je takovej lemrovitej?