Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

PetraK

Maya
    ty budes mit jednou labrouse?

čokl,jako čokl, ne? 😀 A tenhle je navíc vižloidní takovej a povahou by mi vyhovoval, jenže teď to ještě nejde a pak – spíš budu asi brát nějaký staříky, co je nikdo nechce, ale zatím času opravdu ještě víc, než dost, dokud to nebude tak nějak v dobrým provozu. A taky budu muset vymyslet, co se staříkem, když se pojede na dovču – takže hlídače nějakýho, kterýho bude znát a kterej si ho na tu chvíli vezme do pelíšku.

s rouskama si to holt vzajemne dosvědčíte ?
    takže je nám jasný, že v karanténě nebude vůbec nikdo, jo? Tvl, co to zase štrikujou? Já chápu, že nejde zavřít tolik lidí, že se musí chodit do práce, ale mělo by to mít nějakou úroveň, ne? Nejsme jaksi ve Švýcarsku, ale v Čechách. A tohle bude asi rarita, to ostatní země mít nebudou. A my se pak budeme co? divit.

jsem se po 3 letech prihlasila v praci zas na anglinu, první hodinu jsem byla nemocna, druhou hodinu jsem tedy poprvé byla a taky naposledy, dneska nam kurzy zrusili
    tos psala vlastně, ale tak stejně byl diunej pan lechtor, ne? U nás zatím jede všechno, tak uvidíme.