Odpověď na: Boláky na noze – v rámci hormon.bouře při hárání??

Fóra Veterina – zdraví i nemoci Boláky na noze – v rámci hormon.bouře při hárání?? Odpověď na: Boláky na noze – v rámci hormon.bouře při hárání??

PetraK

Tak se po čase vrátím k tomuhle tématu bolák na noze v době hárání.

I tentokrát to vypadalo, že se s tím budeme potýkat. A v době, kdy se Tali měla chystat na hárání a i to vypadalo, že se chystá, tak se jí to zase objevilo. I nastoupila domo-léčba. Tentokrát v podobě MĚSÍČKOVÝHO OLEJE. Dvakrát až třikrát denně (ale spíš dvakrát, ráno a večer) jsem jí tu haxnu vždycky namatlala měsíčkovým olejem, přikryla na chvíli nějakou bandáží – či ještě lépe namatlala jsem to, když se šlo ven (a nezapomněla jsem na to 😀 ) a to bylo to nejlepší, páč pak si na to, pochopitelně, ani nevzdechla. A zafungovalo to dobře. Prostě to zmizelo. Ovšem stejně tak zmizelo původně se chystající hárání . To tedy nepřikládám ovšem měsíčkovýmu oleji, to rozhodně ne. Ale prostě Tali se nakonec nerozhárala a posunula to o skorem dva měsíce.
    No a teď, když hárání už doopravdy nastalo, tak je zatím klid a bolák není. Tak se uvidí, ešivá si to třeba nerozmyslel milej bolák nafurt. On ten měsíčkový olej je takovej malej zázrak, který se mimo jiný používá i na hojení bércových vředů a špatně se hojících ran.