Odpověď na: Odettin košík

Fóra Ostatní Odettin košík Odpověď na: Odettin košík

Odetta

Byla tu poptávka po hlásání, tak vás po delší době zdravíme. Ono ale není moc co hlásat, situace na bojišti je vcelku stabilní.
    Viktorie je moje holčička, moje spirit animal. Po kastraci je z ní tak trochu žok, lehce ztloustla, ale povaha zůstala beze změn. Je hravá, má ráda pozornost, ale je zároveň nevtíravá. Miluje Gremlina a mazlení na klíně u televize. Moje drahá půle ji občas rozčiluje svou prostou existencí, takže ho jednou za čas chytí za nohu a kousne – zrovna teď má modřinu na lýtku. 😅
    Albert je pořád žížalka, momentálně křížená s traktorem. Vyrostla mu hlava, jinak je to takový jezevčík na dlouhých nohách – a že zadní má teď o dost delší než přední. Má neuvěřitelný apetit, ale stále je droboučký a hodně hubený. Oko se nijak zázračně nezlepšilo, jen nepatrně. Je to strašný čert – neustále vymýšlí nové kreativní způsoby, jak spáchat sebevraždu, je jako ta pověstná opička, co se houpe na lustru (a že je to menší metafora než si myslíte). Několikrát denně má zoomies, kdy dupe jak stádo slonů a odráží se nožičkama od vertikálních ploch. Potřeboval by k spb druhého takového blázna, ale mám zákaz. 🤣 Je to naše nejvokálnější zvíře (což je vedle Gremlina opravdu výkon hodný obdivu), pro každou příležitost má unikátní zvuk a intonaci. Je to střídavě hrozně legrační a hrozně otravné. Celkově je dost stresař, na některé podněty reaguje překotným úprkem s drápky v pohotovosti, a tak je nově je v naší lékárničce Hemagel ve spreji… Je to velký závislák – bez Viktorie řve, a když na 24 h odjedeme, dostane zpravidla průjem.
    Gremlin trpí horkem. Na kočku si vcelku zvykl – ona to s ním umí -, a s kocourem udržujeme takovou velmi křehkou rovnováhu, vzájemně se mají tendence dost vysírat, takže ke kontaktu dochází stále řízeně. Je to trochu začarovaný kruh, kdy kocour dělá zakázané aktivity (typicky procházení se po jídelním stole), což Gremlin řeší tak vášnivě (na stůl se přece lézt nesmí!), že kocour v panice prchá. Jsou ale i chvíle, kdy zavládne klid a mír. Párkrát se Gremlin dokonce snažil házet kocourovi jeho oblíbený míček, to jsme se až dojali.

Attachments: