Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
UUUUŽ jen sedum hodin a je to tůů, je to tůůůů, tůůdůůdůůů! Musim teda ešče dneska sama domu, ale to se možná? za odměnu stavím cestou v Kačici a dám si tam tu jejich vynikající zmrzku! a pak??? SVOBODÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Eva C. – to jsou krásný fotky, mělas ji tam klidně nechat podruhý. A bude, bude zase povídání? Máme se těšit? i na další fotky??
Zlatka , Maya
díky holky za kuřecí rady,od soboty, či neděle jdu na to!! Směs mají taky koupenou, já jim dělala tu směsku z vloček, sekaný zeleniny a vajíčka. Pšenici nemám jak drtit bohužel. To asi v robotu nepůjde, ne? Ale říkala jsem si, že mám krmítko, které umí být závěsné, tak že bych to mamině pověsila? Aby tam smradi nemohli? Teda takhle, voni jako dost skáčou do výšky, ale to by snad nestihla v tom výskoku sezobnout?? Já vůbec nejsem schopná si uvědomit, kolik jim vlastně je?? Už jsem je hlídala dvakrát, nějak mi to splynulo, musím se zeptat.
Zlatka
Pánové v noci makali,tak musí spánek dohnat.Čtvrtý je na skříni,není vidě
tp je spolek pracantů 😀 😀 v tý krabici 😀 😀 !! Čtvrtýho jsi měla vyfotit jako hádanku.
černej čaj
ze se nekde neco dela pro turismus, j
já už moc ne, lidi se chovají hrozně, devastujou, kam přijdou, bordel po nich, asi si myslí, že se to samoseto uklidí, prasata – ne to ne, to urážím ty prasata. Nicméně mám to dneska jako se psy, pro psy a zvířata obecně a pro přírodu je špatně, jak se lidi na to zaměří. Do doby, než byla Stezka českem – kolik lidí chodilo? Jen pár a teď? Kdejakej – nebudu radši specifikovat – ujde dva km za rok, vyhodí při tom tři tuny papírků a bordelu a tvrdí, že chodí stezku. Ble