Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

Dennyky
    hmmm, hmmm taky bych si jela zaplavčit

Zbytky – no, nejsou zbytky, jako zbytky. Já moc ze stolu nedává – dávám jen zeleninu, odřezky či maso pro psy, kosti z poléfky, případně z pečenýho masa, sušený , tvaroh, jogurt, spařený vločky, případně rýži, když zbyde, protože ji neděláme slanou, skořápky, příp. vařený vajíčko, kefír. Kupuju červíky sušený, nosím jim zelený z procházek a koupím jim krmnou směs pro tu danou věkovou skupinu. Nebo jim dělám vlastní míchanici – spařený vločky, sekaná zelenina, vajíčko.

Mně hodně vadí i to zasněžování sjezdovek, dle mého proti přírodě.
    Vody je pořád nedostatek…

Jo! to byla první sportovní prasárna v přírodě, kterou uvedli v život. Jak to sakra, že to je v dnešní době povolený???? No já vím, odpovím si sama 😒 Prachy, lobbistika…. drancujeme a ničíme ve jménu prachů a zábavy.

Eva C.
    Souhlasím se všemi tady.. viděla jsem to naživo v Rychlebských horách, Libverdě apod… Přijde mi neuvěřitelný, že kvůli zábavě pár jedinců, kteří nemůžou žít bez adrenalinu, dokážou poničit takovej kus lesa…Protože tohle není masovej sport – on to jako každej kdo by to chtěl zkusit opravdu nedá..obraz dnešní doby – za prachy jde všechno…..smutné…

jo, přesně tak, je to hrozný a člověku je z toho smutno. Mně bylo smutno, když si tohle udělali v menší míře tam u nás v bývalým bydlišti na loukách, ale tohle a v takovém rozsahu v lese – já vůbec, vůbec nechápu, že to někdo může povolit?????? Nejen to vykácení, ale i posléze ty kořený stromů, to okolí… Začalo to propagovat pár ujetejch, co to dělali načerno a propagovali to tak dlouho , až se jim podařilo všechno a všude zlegalizovat 😒😒😒😒