Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Thielli
enže oni jednak většinou přeskočili tu základní školu, jakože turisté se zdraví, odpadky si neseme domů, neřveme v horách jak na Tálii a tak.
K tomu chybějícímu vzdělání se pak přidal byznys. Půjčovny. Elektrokola, čtyřkolky. Aj na Everest tě vytlačí s kyslíkem na hubě, když zaplatíš.
A tohle všechno dohromady je prostě hrozně smutný.
přesně tohle mám na mysli. Do doby kovidový to nějak šlo, ale jak těm dutohlavejm nacpali do hlavy, že to je in jezdil na kolech a chodit dýchat čistej vzduch, tak to je prostě strašný, fakt strašný. pamatuju si ten průvod tehdy, když je vyhnali prvně ven. Lidi, který by to nikdy nenapadlo, protože jsou líný a kdyby neměli elektro vozítka, tak tu prdel maj furt doma. A jak by bylo na světě krásně. O Everestu mi nemluv ani, to je taková degradace, taková!! I kdyby bylo mým snem se tam vydat i kdybych na to měla fyzičku, peníze a vybavení, tak tam kvůli těmhle hovadům nikdy nepůjdu.
Dennyky
a ještě to naserou do lesa, fakt je mi z toho smutno.
tohle je pro mě fakt zločin! Oni to tam zpustošili a zpustoší ještě víc, vím, jak to vypadalo v Prahé u nás, když si tam tohle udělali, odpadky , hovna, papíry……….. ach bože, tam u vás ne 🙁