Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Včera jsme si s ohaříkama užili na loukách, dokud to jde, už dneska to má stoupat a od zítra nastává pro mě a ohaře tropický peklo, takže to bude do lesa. POdařilo se mi vykoupit hromadu kytek v děsný kondici za pár babek, tak mám o zábavu postaráno a to jsme ještě z chalupy přivezli další hromadu kytek, takže ……. se stanu asi krtkem, nebo co 😀 . S ohaříkama jsme si dneska ráno zacvičili, oběhala jsem zahradou nově co jsem už stihla nově zasadit , abych to poazelévala, natrhala si okurky a mastila do prasé. Ode dneška – resp. odpoledne jsem zase za Élišku Junkovou. Páč Brtnik, aby měl klid, asspoň trochu, před tou dovolenou, zas bude chodit dom z práce až druhej den. Takže budu samostatná jednotka.

Zlatkooooooooooooo, Zlatkooooooooooo, jestli nakoukneš – moc děkuju za ten Tvůj nápad, že když máš hodně vajíček, děláš si nudle, už mám dvě veliky sklenice nudlí a dvě fleků. Chystám se udělat ten recept od Kuskus. Tak Vám holky oběma díky.

Huráááááááááááááá a Dennyky přišla, to jsem ráda, žes po letech zavítala, děfče milé. Miluju ty Tvoje fotky 😀 – jak si tam hověj kočičí banda! Snažej se dostat ven? nebo ty sítě respektujou? KOněf jak čumí 😀 😀
    U nás dneska už nepršelo 🙁 . ale pořídili jsme si provizorně další sud, než bude udělaná ta druhá podzemní nádrž na vodu, aby se toho zadrželo co nejvíc. Tak mám radost. Je tak velkej, že si tam v pohodě vlezu, včera jsme se tím bavily s paní pokladní 😀

tam u bohužtel ta voda nic moc, asi bych to nezkoušela.
    tak Taliprdnici to v zimě nějak nevadilo 😀 😀 😀

Ta vaše slavná cyklostezka, to je fakt perla 🙁 ještě pořád je tam vstup cyklistům zakázán?? 😀

obyčejná levandule éterák Ti taky nezabírá?

Fifijová – ještě jednou, ty plavče na mrtvolu, moc si to tam užijte, at nezloběj bouřky a pan Netvor, ať si to tam taky trochu užije, prďola jeden bláznivej. A já jdu dát rozřešení do té hádanky.