Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak jsem byla včera zase za krávu, asi o tom napíšu článek, málem mě šlehlo. Před debilitou lidí už nejde evidentně utéct.
    Nicméně je pátek, pááátek, nejoblíbenější den v týdnu a já střihám dovolenkový metr. tadadáá. A je krásné být bohatá vajíčky, nebyl včera čas na nějaký vaření, tak jsem vzala svou novou dýzajnovou pánev, pro každýho udělala omeletu z čerstvých vajíček – holkám podstrojuju, tak mám každej den deset vajíček – to je bohatstvíčko! Nakrájela k tomu vynikající sedláckej špek, uzenej domácí sejra a kýbl čerstvejch okurek ze záhona a byla večeře. Dozdrávají mi rajčata mňam. Brtnik našel nějakej film – jmenuje se to Zatmění – no, celkem překvapení 🙂 , nejdřív srandička a pak mě ty srandičky přešly. Dobrý to bylo. Dneska dokončím doufám to, k čemu jsem se bohužel včera díky tomu výše naznačenýmu nedostala a dostřihám Babičku Vajgelii a zlikviduju drtičem tu hromadu větví, co tam z ní mám. Už teď vypadá babča moc hezký a vzdušně. Mám v ruce vraženou třísku, nejde ven, musím ji nechat vyhnít.
    JE PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-TEK.

Hele, hele Brůtí tu byla. My se furt míjíme. Taky doufám, že se dobře daříte a podaří se nějak protnout. Koukám, že ses taky dala na pěstitelskou dráhu, já to jedu ve velký 😀 a mám z toho velký potěšení, páč není nad domácí rajče, papriku a okurku. Saláty můžu po mísách 😀

Maya
    aj to jsem nevěděla, že ta dokovačka není individuální, ale zas je to logický, když se mi rozbije, tak to musí jít nějak nahradit, takže jasný, nenechat běhat za plotem.
    No já až budu mít slepice a zaběhnu se, tak právě přemýšlím na jednu stranu, že bych jim něco pěstovala, zas ale mám takový fofry, že nevím, jestli na to bude prostor,?? Další strarání se…

Kimi
    tu je taky chladno, celkem dost, tak jako podzimně, takže když si sednem venku, tak pěkně v mikině A dovedu si tohle:
    takže když zazvonili u dveří, propuklo obrovské nadšení a úprk ze dveří.
    😀 😀 živě představit 😀 , emoce jsou sviňa 😀