Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Fifi – jooo, tyčky mám, chtěla jsem Ti vyfotit, že už jsou v provozu. Vlastně resp. v provazu 😀 a nehlídaj zatim slepice, ale rajčata 😀 páč se mi rajčata dost rozdováděla a nejde to udržet tak, jak to má být, čím víc to štípu, tím víc se to rozpažuje a větví, rajčat hafo, ale neudrží se to, tak jsem hnedle vymyslela, že tyčky jdou do prasé, dělaj vohrádku pro rajčata. Snad si zítra vzpomenu a vyfotím :D. Zdají se být fajn, moc a moc ještě jednou díkec.
Měli jsme jet sekat, nejeli, tak pojedem ve středu, snad tráva nebude v….i 😀
já se místo toho vrhla na Babičku vajgelii s prořezávkou, zbyla po mně obří hromada větví a další tam na mě ještě čekají.
KOukám, že u Mirky je kočárek oblbíben u všech, to je skvělý.
Mílo – ty jo supr ubytko!! Vranov jsme navštívili taky ve vedrech a taky jsem byla polomrtvá. A pak máčená těsně u přehrady, kde to bylo ledová jako kráááá-va! Pěkně jste si to užili, sýry bych si dala.
černej čaj
prozatím se ty pánvičky zdají být geniální, teď jsem použila tu malou – lehce potřela olejem a rozklepla na to dvě vejce, udělalo mi to to dokonalou omeletu pěkně do salátu, pánvička čistá. Zatím se to jeví jako geniální nákup