Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Jinak bych vám ráda popsala dnešní ráno:
Vstala jsem v půl sedmý a šla si zalézt k telefonu na gauč. Po chvilce čmuchám čmuchám. Houby člověčina, průjem. A jak je milým zvykem mého milého starého psa, po celém baráku. Tak teda chtě nechtě (nechtě, rozhodně nechtě) vylezu, vezmu můj boží mop a jdu na to. nejdřív jsem to teda chytře posbírala a setřela hadrem, potom jsem to setřela starou vodou a potom citronovým realem. Tu starou vodu jsem si říkala, že vyleju ven. Z vejšky a ještě s energií. Ošplouchla jsem si nohy. Brrrr
Citronový real hodně pění, mimochodem. Plná energie nacpu mop do té vody a šplouch, mám to – přesněji, mám to všude, noco, stejně se pak rozhodně půjdu osprchovat. Venku mezitím začalo mírně pršet. Po dalším setření jsem si vyměnila vodu, jenže mi nedošlo, že to leju proti kopci. Steklo mi to na chodidla. Fuuuuuuj. Naštěstí už pršelo dost intenzivně, tak jsem to otřela do trávy.
Ale! ten třetí už zsem zvládla skoro profesionálně. Až mě to tak jako zarazilo.
Nicméně – rychle se to vysvětlilo, asi vteřinu po dokončení celkového odhovnění pokoje, se mi ucpala pračka (nebylo se moc co divit, 138 Kč a četné chuchvalce chlupů a slámy a dalšího dávaly stížznosti pračky zapravdu), tak jsem ještě vypustila filtr. Po vypuštění půlky pračky za stálého vytírání hadrem, jsem zjistila, že má chytrá pračka Beko je opravdu chytrá a společnýma silama se nám podařilo zbytek vypustit do odpadu.
Po zkompletování pračky a opětovném vytření jsem ještě pustila vysavačomop. Dobře, já chápu, že nejsem úplně pořádná, ale přísahám, že jsem zametla, setřela, setřela, setřela, vytřela, vytřela, tak kde se v tom mopu doprčic vzalo tolik chlupů a dalšího bordelu???