Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Proboha, proč mi kurnik přestalo fungovat kolečko na myši? Točí se, ale nedělá na stránce nic, když potřebuju rolovat, musím boční lištou, co jsem zase kde zmáčkla???? Jinak ta myš funguje normálně, ale neroluje 🙁
Petrs01
počasí
😀 😀 to se nesměju tomu, že se upečeme, ale protože seš:
převeliká! Převeliká!
černej čaj
jojoooo, Bernardýn je kvalitní a dobrý pivíčko.
Primárně jsem ho kupovala s ohledem na tu vodu, co tam proběhla, aby ji to vytáhlo. Přes léto se ve sklepě větrá, takže to je dobrý, plus využíváme tah starýho komína, který tam je, ale přes zimu je to zavřený a tak to tam občas takhle projedu, aby šla ta voda pryč. Mám tam absorpční odvlhčovače – tyhle
https://www.nejlevnejsi-barvy-laky.cz/ceresit-stop-vlhkosti-aero-360-pristroj-2/?variantId=80256&utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=cz_s_pla_zbozi&utm_content=Henkel+Ceresit+Stop+vlhkosti+Aero+360%c2%b0+p%c5%99%c3%adstroj+Varianta:+Ceresit+Stop+vlhkosti+Aero+360%c2%b0+p%c5%99%c3%adstroj+modr%c3%bd+%2b+tableta+450g&utm_term=&utm_id=7799626
kde se musí dokupovat tablety a měnit. Tak tohle bude účinnější.
58 % mě taky příjemně překvapilo, ale je to na horní hranici – rozptyl je do 60% navíc ten ukazatel asi nemusí být úplně přesný, že jo. Takže budu ráda, když to stáhnu.
Proboha, proč mi kurnik přestalo fungovat kolečko na myši? Točí se, ale nedělá na stránce nic, když potřebuju rolovat, musím boční lištou, co jsem zase kde zmáčkla????