Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Héééj lidijové zlatí! My si fčéra po sto letech zašli dolů do vesnice na pivíčko!! Na koupáku je otevřený okénko a!!!! Paní tam čepuje našeho oblíbenýho BERNARDA!!!! Léto s Bernardýnem letos bude. A taky tam čepuje prosečko, tak tam asi vytáhnu někdy Olinku a půjdem si jen tak sednout.
    Od soboty se budu starat zase chvíli o slepičky a!! a!! Taky o pár kuřátek, které tam Olinka má s kvočnou. Vymyslela jsem pro rodinku letní bydlení, aby nemusela být rodinka zavřená v chlívě a měla přístup pořádnýho vzduchu a tepla. Páč jsem si vzpomněla, že máme někde možná ještě schovaný takový ty dveře se sítí, které byly instalovaný u těch starých vchodových dveří. A jo, Brtnik našel, já dovlekla k Olince a spolu jsme to nainstalovaly. Tak to mám radost.
    Mám v práci novou židli – konečně po tý zhroucenině, co jsem měla. To je vám ale posezeníčko!!! Sedim jako královna. Co královna. CÍSAŘOVNA SEM!! 😀 Hotová Sisi 😀 😀 😀

Kachnoo, kachnoooo – krásnou golii máš, mně by se taky líbila-hlavně povahou, ale to česání, to česání!! Já nemůžu mít vlasatýho psa, jsem nezodpovědná. Včéra jsem měla stříhat drápky a místo toho šla za bernardýnem 😀 . A černej čaj má pravdu, koukej hodit golii častějš.

černej čaj
    to mi vyprávěj s tím větráním spálenýho smradu- nedávno jsem si to střihla a jak si to teď tady čtu, tak tu máme slušnou epidémyji! Nejdřív já, pak kachna, který vybuchuje trouba – kdoví, ešivá nespálila i ty povidla a Ty taky si hraješ na krematorium 😀

Kdo další se přidá??