Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Konečně se dalo žít, co?? U nás celej víkend nádherně zataženo, chladno a pršelo, každý den a nebo v noci, což bylo úplně supr. Jen jsem nestihla tím pádem dosekat předzahrádku, což vůbec nevadííí Teda bohužel tohle počasí supr i pro slizáky odporáky, tak jsem včera řádila. Taky s hrabošem jsem řádila, využívajíc vodu z čistírny. Pozakoupena předlouhá hadice, takže ji můžu strčit do každý tý díry, co najdu a znepříjemnit mu pobyt u nás.
    Dnes budu sklizet kedlubny. Jsem zvědavá jaké budou chuti. Ta velká obří, je zatím malínká. Včera jsem se konečně hecla a zamávala hadrama. Kupodivu – celkem dobrý, to mě překvapilo. Taky jsem musela vylít celej obří hrnec poblifky, páč mi zkysla. Tak měly holky slepičí aspoň výbornou sváču – maso a zeleninu, neb tomu nic nebylo, tekutinu jsem vylila se slzou v oku do mísy.

Kimi – no to je pěkný nadělení takhle v noci, když má člověk potřebu a ten pes ji má před ním. A ještě k tomu tma.
    Hele a nebylo by řešením tohle:

https://www.tchibo.cz/products/136845709108/bateriova-stolni-lampa-s-led?article_id=146016798081&utm_medium=psm-cz-psm&utm_source=zbozi.cz&utm_campaign=zbozi+psm&sznaiid=7659679328150554861&wt_uk=5bc0426487c54bd0a4ead78a7c861733

koupila jsem si ji, protože pěkně ladí k našim oknům 😀 . Nicméně, hezky svítí, nepotřebuješ mít nikde zásuvku, můžeš postavt, kde potřebuješ, jen občas nabiješ kabelem, stejně jako telefén. dají se tam dát tři různí intenzity osvětlení a taky časovač, že se to po 4 hodinách zhasne. A vypadá to moc hezky, roztomile, dobře to svítí. A rozsvítíš to jednoduše tím, že nahoře lehce zmáčkneš ten čudlík na kloboučku. Vřele doporučuju. A nebo pak kouknout sem, mají i jiné:
    https://www.tchibo.cz/categories/slevy/bydleni/lampy?page=5&sort=relevance

taky se pak chci s vetem pobavit dopředu, co pro něj bude nejlepší, až nastane moment registrace, ono – už toho spoustu má asi v databázi, moc mu toho chybět nebude, jsem si uvědomila, rozhodně ten formulář vyplním předem a jak psala Maya – to je dobrý nápad, nechám si potvrdit kopču, že jsme to předali. Kdyby se něco v meziprostoru registrace a v tom registru samotným, zadrhlo – moc dobře vím, že jsem na ČSSZ už jednou dodávala jim“chybějící“ doklady a……světe div se- ty debilové to tam nemají zase! Jaké to překvápko.

musí tam být uvedeno, že je dobíjecí

Fifi
    , je to krehka hranice. Kdyby se melo neco resit na veterine,

já vím, já vím,že je to na vlásku, ale i tak, prostě – je hezký, že si umí říct, že přišel na to, že nemusí hned šturm a do boje, pupik malej pruhatej /někdy na přetržení, já vím/

takze linie pokracuje,
    to je skvělý! Sice ředěno, ale geny se nezapřou. A pak – člověk má pocit, že aspoň trošku s člověkem ten pes zůstal v odkazu.