Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hlásím se jako žena v domácnosti, kynolog, zahradník a za chvíli jako člověk na procházce. Dlouhý procházce. Urazila jsem si koleno, protože Rumouš, který chvíli před tím nutně potřeboval domů, záhy zjistil, že je v Domečku sám a započal zpítati žalmy, já otrhávala listí na rajčatech a chtěla to rychle dodělat, aby nemuse trpět dlooooouho 😀 a díky tomu jsem si ji navařila o beton do kolena, mám to drobínek, rozseknutý, to se mi bude krásně choditi do vrchu!
    Je hezky chladno.

Fifi – ani nevíš, děfče zlatý – nebo teda víš, jak hrozně dobře se mi tohle, cos popsala čte, hrozně, hrozně dobře, protože to je nejen o tom, že to zvládne, ale že se dál a dál a dáááááááááál prohlubuje jeho důvěra. Měl kuwa, ale kuwa veliký ščestí v tom svým pruhatým osudu, že mu poslali do cesty Tebe. Přehluboký obdiv můj máš. A je mi jasný, jak moc, jak obrovsky si se radovala, jak se dmul hrudní košíček ščestím a radostí. Je to víc než zasloužená odměna za všechnu tu trpělivost cos měla, za všechno to, cos vydržela………. málo kdo by to zvládnul. Já třebas vůbec, byla bych bezradná z těch jeho počátečních reakcí, z toho, že se tohle, zrovna tohle, co je potřeba, nelepší. Ač člověk ví a zná postupy – min. nějaký, -viz to chválení za vrčení apod. Proti tomu, je třeba to, že pes na člověka venku prdí – viz Tali, viz „Netvor, potvor“ , úplná brnkačka. Kdyby se to bývalo bylo aspoň vylepšovalo víc viditelně a nestagnovalo to, tak to člověk vnímá jinak, ale tak jak to probíhalo……….. člověka žere ta beznaděj. Já vím, že pořád je a bude specifický, ale to je obrovskej kus cesty tohleto. bez lichocení, nadsázky a já nevím čeho všeho – UPŘÍMNĚ A Z CELÝHO SRDCE TI GRATULUJU. Máš jeho důvěru a to je nejvíc. Nejsem srdíčkovací, ale tady se to snad bude dát chápat
    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    (snad ty černý srdíčka, co se sem vložily zčervenaj.???)

Fanoušek – člověk ho sice znal jen na dálku, ale tak nějak patřil mezi ty psy, kde člověk nepočítá s tím, že jednou odejde. Byl takovej hrdina. Ať se Pavla drží, je to …….. však všichni víme :-(. Ani nevím, má pokračovatele z Fanouškovy linie?

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem PetraK.
    • Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem PetraK.