Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

brut

Zdravim vespolek

Prezila jsem vedra a i nedelni koncert Asonance v Nizboru na zamku. Ale musim rict, ze jsem byla uplne ko. Jen diky klimacce jsem schopna vegetovat. Dneska v noci na chvili sprchlo, ale nastal strasny sklenik a to bylo jeste horsi.
    Clo zila nalepena na dlazbu, ktera ji prijemne chladila. Ven jsme sly jen brzy rano, pak pres vedra byla jen curka a vecer opet prochazka.

Co se tyka Mirky s Dafcou, tak ja bych urcite chtela znat jeste nezavisly nazor jineho veterinare. Ale to jsem ja a vim, ze ne kazdy to ma takhle nastaveny.
    Myslim, ze obe strany jak Mirka, tak holky, se vzajemne nepochopily. Mirka vse psala v emocich a do psani promitla i sve myslenky, obavy. Zase na druhou stranu vetsina holek se s necim podobnym setkala a tak emotivne zareagovaly.
    Nikdo nerekl, ze ma Mirka Dafcu rovnou utratit. Ale ona v emocich vse presne takhle pochopila. Coz popsala, trochu nestastne, Cajik. I ona do toho promitla sve emoce a proto jeji zprava vyznela hur, nez byla myslena.

Nemyslim, ze je dobre se v tom neustale stourat. Nikomu a nicemu to nepomuze.

Je dobre, ze Mirka ma kryta zada veterinarkami a ted si uzivaji s Dafcou kocarek, ktery obema prinesl klid a vetsi prostor pro vylety.
    Je treba na vse koukat v klidu, s odstupem a hlavne bez dotcenosti na obou stranach. I v te nejklidnejsi, nejmilejsi a nejuzasnejsi skupine muze dojit k nepochopeni. Jsme jen lidi a psany text ma jednu zasadni nevyhodu. Nejsou z nej citit emoce, neni mozne okamzite vse uklidnit, urovnat, vysvetlit, jako pri hovoru.

Fifi
    Diky za pobaveni 😂😂 .. tvuj zazitek s autickem a tresnemi me hoodne pobavil. 🤣🤣

Thielly
    Berounka je jako kafe 😂

EvaC
    Bunkr je krasny nazev pro chaticku 🥰 .. nase by mohla dostat nazev Pec 🙈😂