Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Mám novýho kolegu, jen si nejsem jistá, zda si budem rozumět. Navíc – a to tedy je v tomhle případku asi lepší. NIC NEDĚLÁ! 😀

Ve dvě v noci začlo krásně cedit, vzbudilo mě, že voda neteče do sudu 😀 , tak jsem to šla napravit, jak jsem byla rozespalá, nebyla jsem schopná se voblíknout, furt jsem se nějak blbě zamotávala a pak jsem si řekla, že na to co? Kašlu a jdu ven nahá, stejně budu mokrá. Vyšla jsem ven, ještě pod střechou kouknu na sud a – voda teče dovnitř. SE mi to asi zdálo, nebo co. No nebo co, páč jsem si lehla a zase slyšim, jak teče mimo sud. Blásen sem? Asi jo, tak jsem zase vstala a šla do toho ceďáku s holým zadkem a teď už opravdu do ceďáku, došla jsem k sudu a voda skutečně tekla částečně mimo, částčně dovnitř, tak jsem zavemblovala v tu dobu už s těžkým sudem, poposunula ho správě a krásně osprchovaná jsem si šla zas lehnout 😀 Zalito je, ale mokro teda není.
Zlatka – žjo, to sou kroupy veliký, škody nadělaly hodně? Micánka závidím, taky bych chtěla, aby byl Mouses takhle družnej. No nejni, je spíš vražednej :D.
Jak může bouchnout mouka?
Thielli.
, jako má Petra se svým miláčkem.
jako, že spolu budete 35 let?
Míla – šla bych si taky zaplavat! závidím.