Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Mno…………. tak jsem byla včera ráda, jak sem si pěkně uvařila kýbl vynikajícho masa po italsku……….celej kaseról…. abych nemusla v těchhle vedrech vařit a využila jsem dobu, kdy běžela klima …………. a pak to připálim???? Protože jsem to nevypla??????? Těžkej případ jsem. Aspoň, že ta rybízová marmeládička na vánoce, že vyšla. Ohaři měli zábavu, přijel jim Ričrd animátor, tak měli živoučko. Já taky, vyrobila jsem klobásy, saláta, chodila pást slepice a jiný hospodářský záležitosti. Ohaři si dali ráno procházku a pak se povalovali po zahradě, ven se šlo zas až večer.
    U nás odpoledne na teploměru ve stínu….42!! Zalito nemáme, voda k nám zatím nedošla, trávník cíplej, my cíplý, ohaři naštěstí zatím celkem dobrý. Dobrá byla i grilovačka, nikdo se neupíknul.

Eva C.

Thielli
    „Placatá loď a placatý pes.“
    😀 😀 😀 tak to je dokonalý 😀 😀

Fifi
    Ruzova metaliza zadara.
    já se taky, jako Eva, vůbec nesměju, prdooooon. Nicméně doufejme teda v ty buřiny, abys mohla zase jezdit s normálním autem a ne žůžovou příšerou.

Jo a tady něco pro Brut – v úplným závěru 😀 , boží .

https://www.stream.cz/zviratka-na-netu/stupen-lenosti-nekonecno-liny-pes-bojkotuje-uklid-a-dela-mrtveho-brouka-65531241#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=vidp.nexttovid

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem PetraK.
    • Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem PetraK.