Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Ono to tu pres den nefungovalo. Tak ted se vyjadrim, s dovolenim, neb chapu asi obe strany.
Cajiku, ja mam hrosi kuzi, ale treba Kuskus mohlo vyjadreni, ze nekdo zene psa z hodiny na hodinu utratit, hodne ublizit. Takova hodna duse, ktera, doufam, preziva hice v poradku.
S Mirkou jsem mluvila po tlf asi druhej den po ty blby zprave o Dafce. Dala jsem ji svy rady, vysvetlila svuj postoj, stale jim drzim palce. Jak to pobrala, to uz fakt nevim. Ze je to pro ni darda psychicka, o tom neni pochyb. Ja se vse snazim videt hlavne z pohledu zvirete a svych zkusenosti, tedy aby to zvire melo odchod dustojnej.
Pises o bezpecnym pristavu a sdileni. Taky to tak vnimam, tak by to tady melo byt. Jenze Mirka sdili ted nekde jinde, tady uz nenapise, ze ji vet pred tydnem rekl, ze ma Dafca stale tekutinu v brise a krvinky v tahu, ze pro ne nemuze nic udelat. A ze az ji to prdne, tak pry v klidu usne.
Proto sem asi esusova kopirovala to, jak probiha smrt psa pri prasknuti tumoru, neb Mirky vet to prirovnal k utraceni koni v Americe. Ktery je teda sakra odlisny. Znim nejak nepatricne? Kdyz tak me smaz. Je to realita, proste se ceka, az a kdy neco v brise rupne. Ja bych chtela lepsi diagnozu, jezdila bych na odsavani tekutiny z bricha, kdyz bych mela bojovat do poslednich chvil s fenkou.
Mno, patlat se v tom vic nehodlam. Je mi lito Mirky, je mi z hlouby duse lito Dafci, preju jim, at si s kocarkem uzivaji kazdou vychazku a pekny chvile.