Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

Ještě úplně poslení věc, k tomu, co tu proběhlo a proč ty, co psaly, to co psaly. Toto je odpově%d, kteou jsem dostala na mou otázku:

Tvrzení, že prasknutí nádoru a vykrvácení do břicha zvíře nebolí, je bohužel nebezpečný medicínský mýtus. Volná krev v břišní dutině (hemoabdomen) agresivně dráždí pobřišnici, což psovi způsobuje okamžitou a velmi ostrou bolest.Jakmile tumor praskne, dochází k masivnímu vnitřnímu krvácení a rozvoji hypovolemického šoku. Pes neumírá klidně. Kvůli ztrátě krve mu selhává oběh, tkáně přicházejí o kyslík a zvíře prožívá prokazatelnou paniku z dušení.

Jsem moc ráda, že jsem tohodle svýho milovanýho Ešátora ušetřila. To jen k tomu, že tady – v místě, kde se vždy snažíme být podporou pro ty, které mají trápení, byly holky nařčeny z toho, z čeho byly nařčeny. Ať si každý jednak udělá obrázek sám a ať si každý činí, jak mu jeho svědmí dovolí. Ani jedna z těch, která to napsala, to nepsala jako nějaká kráva na fakbůku, která si potřebuje honit svoje ego, psaly to s porozuměním pro tu situaci. A to je poslední, co k tomu píšu, ač sama vím, co bude následovat.

edit – ne není to poslední, protože to ve mě celý leží jak v hubený koze, protože mi sakra, ale sakra vadí, že se tady – tady v místě, kde se snažíme být jeden druhýmu být oporou a když je někdo v průseru chceme, aby věděl, že při něm stojíme, a já si toho sakra vážím, přijde mi to v tomhle divným světě hezký, tak že tady někdo předpokládá reakce, jak na nějakým debilním facebooku, kde se do sebe lidi navážejí. To jsme tady stejná sorta? To si o nás opravud myslí????

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem PetraK.