Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

cernej caj

Milena
    ja si myslim, ze thielli mela super napad s nima 🙂 ja vcera byla u znamych a oni maji tu nastennou s venkovni jednotkou a je to prej skvely, kdyz to pustis vcas tak to tak jemne huci jen, treba kdybys mela vykonnejsi pocitac pustenej, tak asi tak, ze to nijak rusive nevnimas. i jsem videla takovou mobilni variantu, ze mas „mobilni“ klimatizaci propojenou s venkovni jednotkou, kterou vyndas treba z okna a je to takovej hybrid. a ze super je aby to melo inventor nebo tak nejak, ze to umi stahnout motor kdyz to jen udrzuje a vyrazne min to pak i zere.

Fifi
    lity lity s merunkou, snad se i tak vzpamatuje… asi sezere hodne kyblu vody, ze?

no kdyz si vezmu klimu, co sme meli v kancelari v minule praci, taky se to to dalo vydrzet ten hluk, 8h u toho sedet by neslo, ale treba hodinku rano a hodinku odpoledne asi jo.

No tyhle vedra uz jsou tak hrozny, ze i my si ted uzivame oktavku z dedictvi, ktera klimu ma, nez se tatinkova partnerka vrati z nemocnice. miminko co si brali jeste spolu slo pred par tydny do nove rodiny, kde ma 4 starsi sourozence, rodice jsou uspesni podnikatele a zacali jednim ditkem na osvojeni a vzali si i vsechny jeho sourozence, co postupne zvladli rodice porodit…

asi jeste pochopim, ze nekdo porodi dite, ktery odlozi, ale asi mi unika proc to dela opakovane…

PetraK
    to tahnuti je prave des, to taky nesnasim, ale myslim, ze za rohem v kuchyni by ten problem mohl byt castecne eliminovan. v zime zasadne nenechavam otevreny dvere z pokoje, protoze mi po nohach tahne studenej z chodby ale ted v lete naopak necaham, protoze sem tahne studenej z chodby 😀

kachna
    nezkousela jsi pro ne ty chladivy podlozky? nekdo na tom rad lezi. Nicmene sou to potvory hunaty. Ty moje spi… v posteli! jediny misto, kde je tlusta vrstva matraci, dek a prehozu 😀

deti uz se urcite na vysvedceni moc tesili a ty taky 😀 doufam, ze si trochu odpocinete o prazdninach a nemoci uz budete mit z krku.