Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Zdravim vespolek
Damy, davejte na sebe pozor, hodne pijte, i kdyz nemate zizen a hlidejte i zvirata, at se po kazde prochazce ci po venceni napiji. Tohle bude hodne nebezpecny vikend, zvlast po tydnu veder. A jestli vyjdou bourky, tak nas asi cekaji kroupy. 😢 Pres noc mam krizem otevrena okna, v loznici poustim stropni ventilator. Okna okolo 7 zavru a v 9 poustim klimacku. Ta jede do takovych 9 vecer a pak uz pomalu mohu otevirat okna. Nechtela jsem ji, prisla mi zbytecna, ale ted na ni nedam dopustit. Kdyz je vlhko a chladneji, pritopime, v lete chladi. Proste je to jedna vec, bez ktere uz si nedovedu predstavit bydleni.
Esuska
Ty blaho, ty se chces mermomoci priblizit hosickum a vypadat, jak na jejich koncertech zvlastni efekty? 🙈 😂 .. Nemas na tech nartech nic zlomenyho?
Thielli
Mas moc sikovnou Cheval.. vi, ze v tu dobu je venku prijatelne a muze upustit paru. 😃 Jen si dokazu predstavit, jak se potacis ven napul probuzena a v obavach o jeji streva… ☺️ Jsou to potvurky. Me takhle pravidelne vytahne Clo okolo jedne. To uz se dostatecne ochladi na to, aby si uzila prochazku. Takze ja sotva mzourajici vylezu ven a s ni obchazim kolecko. Vtipne je, ze potkavam spoustu podobne vykulenych panicku, kteri jdou vencit neb jejich pes usoudil, ze je idealni teplota na blbnuti. 😂😂
Stejnou klimu, jako mas ty, si koupila kamoska a je nadsena. Z 33 st v byte ma prijemnych 25 a to uz se da prezit. Nasi mlady.maji taky nejakou prenosnou a musi ji mit zavedenou do okna. Popravde receno, je to silena opicarna, ale kazdy stupen, co jim snizi teplotu, tak berou jako vyhru…