Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

brut

Zlatka
    Moc a moc drzime palecky 🙏♥️
    Diky za podlozky. Mame obcas slusnou spotrebu, tak alespon vim, na ktere se zamerit. Ne vsechny funguji, jak by si clovek predstavoval a pral..

Fifi
    Krecky mi ani nepripominej. Segra mela sveho casu dva. No a protoze obcas sla s kamarady nekam ven, tak ji je krmil tatka. Jednou jsem prijela, tatka olepeny prsty a hrani dlane leukoplasti, celej vzteklej mi hned mezi dvermi povida: “ Ty previty budes krmit sama, ja jim nehodim uz ani steblo“ .. a odpochodoval. Vecer jsem je sla zkontrolovat a nakrmit, kdyz slysim:“ Tak co, uz ti visi na ruce?“ Teprve pak z tatky vypadlo, ze jim sel dat vodu a jak je segra mela nauceny na ruku, tak se snazili na ni tatkovi vyskrabat. On zacal zmatkovat, takze je vyplasil a tak ho v obrane pokousali 🙈🤣
    Mas pravdu. Kolecko v noci je mucici nastroj. 🤣
    Tez travim vedra castecne u kamaradky v bazenu, kde rozhybavam zatuhliny a rochnim se. 😃

Cajik
    Kdyz mas veverky v kleci, tak ta rezonuje, jak v ni litaj nahoru dolu nebo ji obihaji. Jenze u toho piskaji a to je desna kombinace zvuku. Pokud jsou pusteny, tak tolik kravalu neni. Ale zase je nemuzes nechat pusteny celou noc. Rady totiz okusuji postele, skrine nebo i jen papiry. A taky pekne curaji a bobky mas vsude.

Esuska
    Fungujeee, cztko funguje.. dokonce lze najit i stare diskuze a fotky 😍 .. Mam desnou radost ☺️