Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Zdravim vespolek
Vcera jsme na padleboardu chytili bourku. Nastesti se malicko stocila, tak jsme stihli dojet ke brehu, kde byl zaparkovan or a honem se do nej naskladali. Bourka sla tentokrat tesne okolo nas a tak jsme si uzili jen prijemny destik. Clo uplne ozila a hned chtela behat venku.
Nicmene co vim od lidi, kamaradu, tak bourka oba dny poradne uradovala v Pribrami a okoli a vcera okolo nas. Vetsina lidi ma pro letosek sklizeno, nekteri vytopeny bahnem a dost lidi i zniceny bazeny nebo pristresky na naradi a podobne. Nic moc 😞
Asi to zachranovani pritahuji neb jsem pri venceni s Clo uprostred silnice sbirala rohace. Krasnou, velkou samicku. Pred par dny jsem pro zmenu sledovala samecka, jak se skrabe na zed. Tak snad se u nas zase rozmnozi a budou delat radost dal.
MirkaD
To je super vozitko pro Dafcu. Moc dobre to s ni delas. A hlavne si i diky kocarku vic odpocines a ulevis zadum. Na fotkach je videt, ze Dafca svuj kralovsky kocar prijala a je v nem spokojena. ☺️ To ted budou vylety, to si spolu uzijete prochazek. Mam velikou radost, ze si spolu uzivate leto. ☺️
Kimi
Krasnou oslavu mel bracha. ☺️ Je videt, ze jste si den uzili. Tak hlavne mu preji pevne zdravi. ☺️
Maya
Drzim palce, at je Lokinkovo ucho v poradku a uz nemusis nic resit.
U nas je strasny mnozstvi osin a musim rict, ze je to doslova hnus. Po kazde prochazce Clo i ostani psy kontrolujeme a stejne z nic kusy padaji. Vse, co slo, jsem vystrihala, vytrhala, nez dozrali, ale co je mi platny, ze to udelam okolo svyho, kdyz o par metru dal je pozemek mesta a tam nic jineho neroste.. Proste hnus…
Fifi
Mas pravdu, tyhle hice jsou unavny pro zvirata stejne jako pro lidi. Uz jsem Clo pripravila chladici „bazenek“ v detskem piskovisti – musli. To je labuzo, kdyz se tam rochni. Jen ji pak musim dukladne vysusit…