Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Kimi

Pátek u kámošky byl fajn, seděly jsme pod pergolou popíjely čajík a vodu, zobaly sušenky. Bety nejdřív prošmejdila zahradu a pak to střídala – chvíli se válela na slunci na trávníku, pak se přišla ochladit do pergoly. Venčit jsem pak šla do sousedního města do stinné aleje u koupaliště.
    Včera brácha svolal širokou rodinu u příležitosti svých sedmdesátin. Nejdřív skvělý oběd v restauraci včetně moučníku a kafíčka. Já si dala vepřovou panenku sous-vide s houbovým ragů a brambory, moučník pak čokoládový fondán s jahodovou zmrzlinou. Jinak většina společnosti steak s barbecue omáčkou a pečenými bramborami, moučník creme bruleé nebo zmrzlinu. Děti si vyžádaly kuřecí řízek s bramborovou kaší a zmrzlinu. Brácha nás pak pozval, kdo chce, ať přijede ještě k němu domů, bude se pokračovat. Dojela jsem si domů pro Betynku a vydala se k nim. Tam hodování pokračovalo, švagrová měla napečeno sladké i slané. Sešli jsme se v menším počtu, ale bylo to fajn, Děti lítaly po zahradě s míčem, vedro jim nevadilo. Bety se měla stát hračkou pro ohaře, jednu chvíli byla honičem ona, když v křovíčku objevila schovaného kocoura. Po šesté hodině Bety upozorňovala, že je čas k večeři, tak jsem odjela. Zbytek společnosti se chystal na grilování, což já stejně nemůžu, no ale byla to škoda, měla jsem vzít Betyně granulky s sebou a zůstat ve společnosti. Pak jsem mluvila s Jakubem, společnost se rozcházela až po desáté.
    Zároveň byl v Žamberku letecký den, což bylo z terasy docela dobře vidět. Prostě bezva víkend.👍☀🍰
    Při večerním venčení jsme pak doma zmokly. Teď se chystám ven, asi krátce, zase se zatahuje, něco se žene.🌧