Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

brut

Zdravim vespolek

Vcera jsem byla na pohrbu. Musim rict, ze nastesti nebylo vedro, asi bych jinak padla na frnak, jak bylo nedychatelno..

U holky jsem koukala z okna, jak deticky jdouci ze skoly ( vek cca 11 – 13), vlezou na detske hriste a zacnou ho systematicky demolivat tim, jak skaci po ruznych houpackach, visi na vratkach a podobne. Bylo mi receno, ze je to kazdodenni ritual a ze mestaci s tim nic nedelaji, protoze projizdi max jednou denne a to v 10 dopoledne. No, trochu me to vyvedlo z miry. Uz alespon vim, proc je vsude vse rozbite…

Rozinka si celou cestu na louku nesla sisku, tam jsem ji musela hazet a ona litala, div si nezlamala nozky. Ale doma upadla do pelechu a spala po celou dobu, co byli ve skolce na predstaveni. 🙈😂 Doma me vitala Clo, ale jak citila ,ze jsem byla s Rozinkou, tak se urazila. 🤣 Nastesti u ni plati uplatecek, takze dostala mnamku a mohlo se jit ven. Mame okolo nas spoustu ostrice , takze po kazde prochazce musi probehnout kontrola. Sousedovic pes mel jednu zapichnutou v uchu ( v boltci) a druhou mezi prstiky. Zjistili to nahodou a museli k veterinari, aby obe vyndal on. Jim to doma neslo..
    Asi rano vezmu srp a pujdu ji posekat,aby se nevysemenila. Jinak to nevidim…

Esuska
    Doufam, ze ti bude doma vyrizen pozdrav 😂😂😘

Cajik
    No, tomu rikam hezky navrat z dovolene. Snad se prace ustali a nebudes tam muset byt dlouho.
    Dovolala jsi se na tu ortopedii? Drzim palce, at tenbrzy objednaji a mas co nejdriv klid.

Mirka
    Vysledky Dafci nezni tak tragicky, jako v tve prvni zprave. Coz je moc dobre. Je videt, ze ma holka stale radost ze zivota, coz je nejdulezitejsi. Urcite si spolu jeste nejaky cas uzijete. Je super, kdyz je pod kontrolou a ty vis, co mas delat a netapes. Drzim vam s Dafcou moc palce 🥰

Kimi
    Moc ti drzim palce. Ono se u parovych organu dela vzdy jeden a teprve casem druhy. Kdyby ti zmrsili obe ledviny, tak by si musela cely zbytek zivota jezdit na dializy a to nechces. Takze zacnou s tou ledvinou, ktera neni tolik zasazena a budou delat vse proto, aby ji zachranili a tobe ulevili. Pak by to meli nechat nejaky cas na zotavenou a prejit k te druhe. Ale tam hodne zalezi na nekolika faktorech a jeden z nich je poloha kamenu, jejich tvar, slozeni atd. Ted je dulezite, aby si mela jednu v cajku a jistotu, ze budes zit bez strachu. Nedej na reci sousedek a jinych lidi. Kazdy je totiz original a muze mit i jine pridruzene nemoci.
    V kazdem pripade Ti moc drzim palce a verim, ze se ti ulevi.