Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Thielli

Asteris – musím ti něco říct. Nevěř Zrzavé její jásání a něžnění nad flekatýma houskama. Tuhle mi řekla nebo napsala, že jak je to strakaté, je to rozbité… nebo něco v tom smyslu.
    Já přeju strakatým houskám zdraví a lásku. Tobě radím – nikomu je nedávej, lidi sou hrozný.
    Tak.

K tematu veterinářů a konců. Podepisuji, co píše brut. Chodily jsme dlouho na veterinu, která zvládala běžné úkony, dokonce i roztržené patro od klacku zašili mimo pracovní dobu… ale.
    Thierry nezvládli. Absolutní průšvih. Vyinkasovali patnáct tisíc za menší zákrok v tlamě a na nožičce, a její hrozný stav po zákroku jen dokola komentovali, že po operaci prostě pes nežere. Další vyšetření, další tisíce a nic. Nevíme, běžte domu, ona se rozjí. Venku chodila, neplakala. Čtyři noci jsem s ní ležela na gauči, měla ji položenou na sobě v klíně skoro do sedu, opatrně ji napájela a krmila malými sousty… aby mi hodinu nato zase všechno vyhodila na hrudník. Teprve telefon na jinou veterinu všechno obrátil o 180 stupňů. Přijeďte hned, tohle vůbec není normální. Budeme hledat. A hledali a našli. Řekla jsem – už ji nebuďte.

Nikdy předtím by mě nenapadlo, že veterina, která je někde roky a která nemá zrovna nejmíň hvězdiček na recenzích, takhle selže.

Mayo,
    je mi jedno být hysterka. Pani doktorce platím a každá minuta, kterou zvířeti ušetřím bolest, se počítá. Takže taky podepisuji tvé rozhodnutí řešit věci záhy.

Fifi,
    jakmile dokončí strakaté zvíře turnus u Zrzavců na téma příjem potravy, zabalím jí čisté spoďáry a odesílám k tobě na kurz Nelovíme kočky.
    Je super, že existuje místo, kde ji to někdo spolehlivě naučí, když je její papírová panička neschopné máslo.

Všem ostatním mávám a přeji klid, sílu, porozumění, ztrátu kamení… prostě vše, co zrovna kdo potřebuje.