Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

brut

Zdravim vespolek

Kupodivu mam dnes trochu klidu, asi i tim, ze jsem se byla nechar vycucnout , aby se konecne zjistilo ( hahaha), jestli je ten muj hajzlik v tele ve velkem nebo se uracil zacit zase mizet. 🙈😃 Chudak sestricky jak me vidi, tak si hazeji kostkou, ktera pujde nabirat 😂😂

Musim vam rict, jak krasne se vcera Clo chovala, kdyz objevila kosace. Pribehla mi o nem rict a to honackym zpusobem, takze se chovala jak slon v porcelanu.😃 Opet budu mit par modrin, ale ptace jsem nasla, opatrne premistila do zahradky a tam v bezpeci hopka sem a tam. 😍
    Posledne ho chtela hlidat a pomahala mu tak moc, ze se vyplasilo a prelitlo k sousedum. Nastesti se mu nic nestalo, ale madam dostala sprdunk a ted se ukazalo, ze si ho pamatuje. ☺️

Fifi
    Teda, Pepin je pasak!! Moc sikovnej kluk z nej vyrostl. 😍 Ruzenka dostala svemu jmenu a slastne vse prochrupala, coz je dobre. Ve dvou by byla kocka bez sanci ..

Jeste, jdyz byl Brutik malej, tak jsme byli u jeho chovatele na navsteve. Jeho sousedka sbirala vsechny kocky z okoli a jemu lezli na zahradu. Kdyz poustel psy, tak musel predem zahradu projit, kocky vyhnat, jinak by neprezily. A i tak obcas nejaka k uhodne prisla..

Cajik
    Hele, nevim, jak to ma Mirka s timto konkretnim veterinarem, ale jeji zprava znela tak, ze mu neveri.

Nekdy proste na veta nemas stesti a poznas to az v krizovych situacich, protoze pichnout ockovani, kouknout na zatrzeny drapek, popripade vyresit srajdu ci bliticko, to zvladne 98% vetu. Ale teprve pri vetsim problemu, pri pruseru se ukaze, jestli je to dobry nebo blby vet. Ten dobry jedna na rovinu. Rekne vse, vysvetli, ukaze, nabidne moznosti, ale nelze a nemaze ti med okolo pusy. Ten blby se schovava za reci typu“ja bych vam to prece rekl na rovinu“ nebo neco na ten zpusob.

Myslim, ze jsi si do zprav od holek promitla sve obavy, sve zkusenosti s lidmi okolo a proto si tak zareagovala. Chapu, ze se po tvem prispevku citi dotcene, protoze to, co si jim vlozila do ust ani jedna nerekla a nemyslela.

Je mi to lito, protoze zdejsi atmosfera podpory, duvery a hlavne pratelstvi je neco, co se uz jen tak nevidi.

Jsem rada, ze se ti v Jesenikach libilo, odpocinula jsi si, dala pohov telu a hlavne se ve zdravi vratila domu. ☺️
    Take znam jednoho vitaciho blazna a druhe spis zvedaveho. Obcas mi ta smecka chybi, ale rozhodnuti zustat u jednoho nelituji.

Esuska
    Ramstaaaaaaajn 😂😂.. halo, halo, halo, pani Esusova, klid , z hluboka dychej a hod to za hlavu.

Doufam, ze jste se o vikendu nestrhali a uzili si trosku volna. A treba i prochazku se zrzavcema.