Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fifi

Ja se v tom uz nechci moc patlat, cekam, ze se Mirka ozve, jak na tom jsou po kontrole a samoze na ne porad myslim a drzim packy, palce. Nicmene jeste dodam, Cajiku, tohle: Ja myslim, ze je v poradku rict, aby byla pripravena, ze to muze byt i ramci dni ci hodin to rozhodnuti, ale clovek v takovym rozpolezeni cte vic mezi radky a kdyz zpravy zni „rychle ji utikej utratit, vcera bylo pozde“ tak proste mi to prislo trochu moc moc.
    mi teda prijde prilis. Nikdo nic takovyho nenapsal a jiste ani tak nemyslel. Je hezky, ze se Mirky zastavas, ale dle myho tady uplne zbytecne. Jestli si to mezi radky takhle ona pobrala, tak je mi to lito. Ja jsem hledala, kde bych neco netaktniho mohla napsat a napada me snad jen toto:
    Nepise se mi to snadno, ale kdyz nejde nejak bojovat, plati, ze „lepsi driv nez pozdeji“.
    A to mi prijde velmi taktni a realisticky a ohleduplny prave kvuli Mirce i Dafce vzhledem k mym predchozim zkusenostem. To mam psat, ze fena s vecma v brise tu muze byt treba 4 roky, davat takovou nadeji? Kdyz mel Trolda akutni zanet slinivky, par lidi mi tu napsalo, ze bude zazrak, jestli prezije. Nebrala jsem to osobne, vedela jsem, ze maji pravdu. Ale ok, jestli to Mirka bere tak, ze nase komentare ji zenou utratit milovanou Dafcu z hodiny na hodinu, tak mlcim a slunickuju a porad stejne budu drzet ty packy a palce. No nic. Asi jen subjektivne blbe pochopeny psany slovo, jak se to casto stava. 🙁

Pepin me ted v noci velmi mile prekvapil. Sla jsem na slimaky u kyticek a on vystrelil z nuly na sto. Kocka velmi riskujici zivot mu strajdala po zahrade, vyhmatnul ji asi pod tujema. Hnal ji natesno, zarvala jsem NE! NEDELEJ TO! coz ma nauceny od kosu a vrabcu. A on zajel do baraku? Kocka podjela pod brankou a zdrhla. Tyblaho, to byl adrenalin, stacila vterina a mel by ji v hube. Pasak sikovnej byl. Ruzice celou akci prospala na gauci, kdyby na kocku byli ve dvou, je po ni.