Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

brut

Zdravim vespolek

Mame za sebou velkou oslavu segrinych kulatin. A ja doslova odpadla. Ale mam radost, ze se ji vybrany darek libil a ma z nej radost. Jen chovani jejich 2 kamaradek, ktere se na oslave nacpaly k prasknuti a jedna ani nedala detem obed, kdyz bude ta velka oslava, bylo z meho uhlu pohledu hodne mimo.. Ale co nadelame, hlavni je, ze oslavenkyne si den uzila, svitilo slunicko a dorazili vsichni, ktere ma rada a kteri maji radi ji . 😍♥️

Cajik
    Psy mame o dost vic nez 20 let, ale nejak nechapu tvoji otazku.
    Karamelka byla dcery, ktera bydli jinde nez ja a ma tim padem i jineho veterinare. Ted to mame podobny s Rozinkou. Hlidam jak u nich, tak u nas a obe holky jsou zvykle na dve domacnosti.
    Navic tento veterinar byl novy. Stary sel do duchodu a ordinaci zdedil jeho syn.

Co se tyka holek a jejich reakci na Mirku s Dafinkou, tak si nemyslim, ze byly nejake zle ci krute. Vetsina si se svymi psy prosla velkym utrpenim, ktere nikomu nepreji a v reakcich je vedla starost o Mirku i jeji chlupatou kamaradku.

Mam kamaradku, ktere vykrvacel honak do bricha z prasklych jater. Honak ma posunuty prah bolesti, takze ho jen tak neco z miry nevyvede a s bolesti je schopny fungovat tak dlouho, ze houby poznas. Ver mi, ze zazit by si to nechtela. Ja s ni byla celou dobu, nez on odesel a i tech 20min se zdalo jako strasna spousta hodin, protoze to je cas bezmoci, bolesti nejen z toho, ze uz vis, ze je to konec, ale hlavne z utrpeni, ktere ten pes musi prozivat.

Nectu vse, nestiham a jsem rada, kdyz se sem dostanu alepson jednou za ca, kdy mam volneji. Ale kazda z holek, ktere zde pisi, tak maji rady psy a i vas, jako majitelky. Ver mi, ze ani jedna by Mirce vedome neublizila. Ja kdyz cetla s odstupem Mirky popis, tak jsem si rikala, jesti Dafi jeste zije. Tak moc spatny byl a tak moc v nem byla citit bezmoc z veterinare.