Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

a kdyz zpravy zni „rychle ji utikej utratit, vcera bylo pozde“ t
    Prosim?
    To tady někdo psal? Tak to mi, prosím ukaž, protože tohle já nevidím a je to vůči holkám zatraceně nespravedlivý.

Mirka doteď – možná po kontrole už ano??? – nemá diagnózu, to je opravdu důvěryhodný veterinář? U psa s tekutinou a krví v dutině břišní?A z toho co psávala dříve tak nějak vyplynulo, že to není veterinář, jako má třeba Fifijová, nebo já, že prostě opravdu vím, že mi řekne už. Tak se možná všechny mýlíme, co se veterináře týče, usoudily jsme tak na základě toho, co psala Mirka.

Kazdyho z nas takova vec polozi
    já, ani holky nemluvíme o rozhodování, mluvíme o tom, že kdyby jí Dafča doma vnitřně vykrvácela, nebude to pro Mirku zrovna to nejlepší, věř mi. Proto to holky psaly a proto já se třeba snažila zjistit, jestli je šance, aby krvácení do dutiny břišní nebylo fatální. Protože o ně obě máme strach, poslední co by tu někoho napadlo je, být na Mirku v tkaové chvíli drsnej.

Oká, tak příště až tu některá z nás napíše něco, co prostě jednou musí přijít, tak tady napíšeme ach, och a 20x rozlomené srdíčko, pak to bude v cajku.