Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fifi

Cernej caj
    Mnam, pizza i srdicko vypadaj uchvatne, hezky se vykrm, at mas silu na hojeni zad. 🙂

Mirko
    Ja se ani nedivim, zes mela panickou ataku. Je toho na tebe moc. Prace a blby zpravy o Dafce. Ze jsme ti narovinu psaly, co se muze stat, za to se omlouvat nebudu, jsem bohuzel realista. Empatickej realista, docela tusim, jak ti ted je.
    S rakem jsem mela dve, vlastne ne, tri milovany fenule. Dorotka osteosarkom. Agulka mlecna zlaza a Bajitko lymfom. Pokazdy to bylo na mne, rozhodnout ten okamzik, zaroven se zacit predem smirovat a odhodlavat. U vsech tri to bohuzel po diagnoze nebylo ziti na roky, ale na tydny, v pripade Bajitka jen na dny. Naucila jsem se fungovat na autopilota, po uspani se pak slozit, rozlozit fyzicky, psychicky. Vyjednavani uvnitr sebe sama bylo bohuzel dycky velmi kratky, vic to bylo o kvalite zivota psice, peknych chvilich, dnech, tydnech.
    Ja to za sebe musela napsat, protoze mi slo a jde hlavne o vas obe. Dafca, aby se netrapila, ty, aby sis nic nevycitala. Po svych zkusenostech holt nebudu slunickova a nadmiru optimisticka. Zaroven vam obema opravdu z celyho srdce preju, abyste si spolecne uzily jeste co nejvic kvalitniho casu, legracek, aportkovani a tak.
    Brut to napsala hezky, i kdyz brr, to byl pristup veta. 🙁 Mne muj vet u Bajitka navrhnul po overeni lymfomu ihned uspani Skritecka. Na to jsem nemela koule, paradoxne mi v hlave bliklo, ze pro ni musim nejdriv zaridit hrob na lesnim hrbitove. To bylo nekdy v utery, vyfasla prednison, bylo ji o fous lip. O vikendu jsem ji jela uspat…
    Jestli Dafce vypustili tekutinu z bricha, urco se ji muselo ulevit. Drzim palce na sobotu, at se ji tam netvori dalsi. Huf.

Milo, peknej sraz preju, uzij si to. 🙂

Asteris, nemela Emca ted nejak rodit? Uz je strakata nadilka na svete?