Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
černej čaj
ALEEE, T OJE KRÁSA!! DĚKUJU ZA PŘÍMEJ PŘENOS. Máš štěstí na hezkou viditelnost, když jsem tam šli my, měli jsme taky štěstí, protože krátce na to, co jsme došli nahoru a pokochali se výhledy, přišla mlha.
Mám na tenhle výlet ještě jednu výbornou vzpomínku, funěla jsem zrovna v kopci a volal kamarád – něco potřeboval, tak jsem to vzala. A říkám mu“Nedif se, že funim, jsem před vrcholem.“ 😀 😀 😀 pak už se konverzace dost zvrtla 😀 😀
Mirko
to je prima, že Dafulka je takhle aktivní!!! 👍 držím, držím.
číst-radši ji nech jít a nennech ji trápit…
já Ti rozumím, ale když ono je to těžké, z toho co jsi psala většina lidí, došla k tomu podobnýmu názoru asi, jako já – okamžitě jsem viděla Ešusa a nejen jeho. Prostě když člověk čte tekutina a krev v břiše,identifikuje z toho jasnej průser , kdy moc času není. Myšleno tak, že já jsem třeba byla ráda, že jsem s Ešátorem šla na tu veterinu ač, jako by důvod nebyl a rozhodla se tak, jak jsem se rozhodla, protože kdybych nešla, a stalo by se to, co by jasně následovalo, tak bych si to vyčítala strašně. Proto ti to ti lidé psali, protože pokud jde o takový případ, jaký znám já , tak to není na to, nasadit ATB a poslat pejska domů. Člověk může usuzovat pouze z toho, co četl. Tak holky bojujte.