Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

MirkaD

tak jak bych to napsala..
    v úterý a středu noc jsem měla panickou ataku,bylo to super…
    Dafi,žere,pije,ráno mi donesla hračku,včera bez vycházky,dnes pidi kousek-k zahradám vratama v náruči,tam seděla,Žeryk cvičil,pak jsem ji nechala jít až dom-kdyby nechtěla byla by v náruči!!ale chtěla jsem at se vykaká..a ždibíčíček projde-když bude chtít..
    Kometa z Chovu psů viděla výsledky testů,a že ji z toho furt ta rakovina vychází,
    nášvet,že mě psa s rakovinou 4 roky..
    a že se občas zhoršil,zlepšil..
    zase jí se ty játra průběžně zhoršují…
    včera jsem si vzala do práce neurol,a řekla 2 vedoucím,že jsem měla 2 dny panickou ataku,co nešla zastavit,tak kdyby se mi to někdy stalo-tvl,snad už ne…
    tak aby věděly,že nekecám…
    takhle-pro mě je momentálně důležitý,že Dafi netrpí,netrápí se,a že mi vet řekl-s husinou na rukách-když jsem se ho ptala-tak mi řekl,že by mi to okamžitě řekl,že je drsnák-takže prychy by ze mě netahal,Dafi netrápil…
    ako taky neby\lo příjemný si asi 8 krát v úterý večer číst-radši ji nech jít a nennech ji trápit…
    to mě náladu nezvedlo…mám ted odpo-i včera…
    a o víkendu…,
    zítra jedem na ten ultrazvuk…
    doma oblíkám,zakrývám…

K úytlíkům v oši,-v práci je vyměnujem-máme 10košů+cvenku…
    a když nejsou plný,jen vysypu…
    PetroK-ty trdlo,vycvičit lidi je těžší než psy!!:D:D:D:D:D
    víš lkolik let mi trvalo,než mi do skřínky po akcích daly holky starý plakáty,který jednou týdně měníme za nový???
    a tted-dojdu a ve skřínce plakáty-a dojdou-a to su hodná,že dala jsem ti do skřínky plakáty -seš ráda??
    no su:D-dávám je na okno,a pood klec z andulkama a pod hračku andulčí na stěnu…

-jo 2 dny mi nejel mobil…