Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
to tak chcete trochu šetřit životní prostředí, který je plný igelitů. A tak v práci do koše za sebou házíte jen papíry a cokoliv jinýho – ohryzek, sáček od čaje apod. odnášíte do kuchyňky. Proto, aby při vynášení koše, kdy si uklízečky naučíte na to, že koš se vynáší až a pouze v pátek, protože tam nic nemáte, bylo možno jen obsah pytliku v koši vysypat do pytle na odpadky, které mají uklizečky na vozíku a ten můj mi tam zase vrátit, protože je co? No čistej! Naše kmenové uklizečky české byly s tímto v pohodě. Nyní je éra uklízeček Ukrajinských. A ty se zde zpravidla obměňují poměrně často /hm, taky je to na čistotě objektu dost poznat 🙁 / . I tak se vždy snažím každou novou vychovat si v tomto duchu. Zdálo se, že ta nová paní snad už minule pochopila. Pochopila tedy rychle to, že má chodit ne každý den, ale jen jednou a v pátek. S tím pytlikem ale máme problém,musíme to trochu vydohadovat pokaždé, že chci, aby pytlík jen vysypala a vrátila zpět, že mu nic není, je čistý…. dneska to bylo náročné , už to vypadalo, že budu muset být přísná 😀 . Nakonec jsem svůj požadavek uplatnila, leč………….. úplně zbytečně. Drahá paní, vzala můj pytlík s odpadky a ty tedy vysypala. DO NOVÝHO ČISTÝHO PYTLIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! místo do pytle na vozíku. Chápe někdo uvažování takového člověka??????????? A dodala – Vy šetřit, moc šetřit. A šla vo dům dál. Mno……. Asi si i ten koš budu vysejpat radši sama. Takhle my se tady vylepšujeme.