Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Myslím na Mirku a na Zlatku, holky drahý – držte se, já držím aspoň palce.

dneska jsem měla dálnici hodně pro sebe, tak se mi to pěkně švihalo. A co jsem uspořila cestou, to jsem nechala na oltáři parkování, protože jsem zajížděla do řady, ale do silnice mi vešel takovej nějakej obézní jedinec a mě to krapet rozhodilo 😀 , navíc jsem si vybrala úzký místo, takže jsem musela troooošáneček manévrovati, ale dobrý, nacpala jsem se tam.
    Je pátek, moc se těším domů, je tam sice binčus – protože jsem včera nestíhala vyluxovat a setřít, ba ani pustit robomopa. Páč jsem musela po třech nedělích udělat obří nákup a jak mám to rameno v háji, tak jsem to nosila na xkrát. Brtnik sice řikal, ať to nechám, ale to měl smůlu, chtěla jsem, aby přijel a už nic nemusel. Měla jsem jahodu!! Schovávala se před Taliprdnicí pod listama, tak ji nenašla, jinak stejně jako vloni, mi to prostě odrbává.

Černej čaj fakt snad odpočívá???? 😀 asi sasrak lebo čo! Je ti tam dobře?

Brut – Kimi- Fifi – nojo repelent, nejsem schopná se k tomu dokopat, tak jestli tady bude nějakej návod, odkaz tak to pak švihnu do odkazů po kupě, aby se nám to neztratilo v krafání

Brut

viď – člověk nežravce nezná, naopak musí jídlo bránit vlastním tělem. Já tvrdím, že u nás žere i organizmus, co jinak potravu nepřijímá 😀
    Ešátor taky cokoliv vč. tý cibule a česneku. A na česnek jsem ho i učila štěkat na povel 😀 😀 😀 Jaks je ta všechny vyjmenovala naráz -to si člověk uvědomí, kolik psů mu vlastně prošlo životem 😀

– no jo, rameno prostě zlobí, nejhorší je protahování se, to se pak můžu po…….. víme co.

Ad mrazák – já ho původně chtěla do dílny, ale přišel striktní příkaz shora, že v dílně ani náhodou 😀 Ne do sklepa to šlo z praktických důvodů – aby člověk furt nemusel někam vybíhat – večer, ráno, Ono to je prostě posilka no. Brala jsem to po šestnácti kilech.