Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Fifi
Ja na tebe myslela, kdyz kadernice rikala, ze jede na tyden parit na Rokac..
Medvedici kupuji pres net v obchudku s bylinkami. Stejne jako vsechny dalsi bylinky. Juknu na webovky a poslu ti odkaz. Jasne, recept je volne k dispozici. ☺️
Zlata
Zlatko, to je mi velmi lito. Chapu, jak moc tohle zasahne do zivota cele rodiny a hlavne tech nejblizsich. Moc drzim palce, at je vnucka brzy zdrava a muzete na lecbu vzpominat jako na epizodu v zivote vas vsech.. Kdyby si potrebovala s necim pomoct, poradit nebo treba vysvetlit, tak se ozvi. V Motole znam vetsinu personalu a z osobni zkusenosti mohu rict, ze pro deti doslova dychaji…
Mirka
Teda, ted ctu o Dafince… Holcicka ma stale chut do zivota, coz je moc dobre. Drzim palce, at atb zaberou a v sobotu se dozvis jen same dobre zpravy.
Maya
Ty blaho… Tomu rikam pech. Doufam, ze jsi koleno moc nepotloukla. Radeji leduj, at predejdes otoku.
Cajik
Paradni, odpocinkova dovca 😍 .. moc ti ji preji, potrebujes odpocivat a dat telu klid, masaze a ne ho ustvat pochodem. 😃
Miluji Jeseniky .. jen po tech povodnich se mi tam nechce. Spousta mist je jinych a jeste neni vse opraveny..
Esuska
No nazdar.. bolavy rameno a 100kg masa odtahat do sklepa. To je silenstvi. Myslim, ze byste meli vymyslet nejaky system, ktery by ho premistil alespon ke dverim..
Sleduji, jaka si skvela ridicka a mam velkou radost. Doufam, ze se ze tebou dostanu. Chybite mi a vase smecka tuplem. 😃 Asi vezmu Clo s sebou, at maji zrzavci zase zamotanou hlavu 😂