Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hm, tak už to mám na hrbu komplet. Chudák Brtnik ráno vypadnul už ve čtyři a vrátí se – vim já kdy? Už je hrozně zdrchanej. A stavba stojí. Chalupa stojí – teda myslím, že se tam jako nic nedělá, že stojí doufám, doufám, pevně 😀 . A protože mi nezazvonil budík, který jsem si dala dřív, abych stihla venčení krmení a jiný různý zvířecí povinnosti, přijela jsem do prasé pozdě. Byla jsem vděčná, že cesta na dálnici nebyla zasekaná, takže jedinej „problém “ byl u nás za vesnicí, kde jsem v zatáčkách dojela nějakýho plouhala co jel pade. Jak se mi ho podařilo předjet, už to byla paráda. No tak jsme teď s ohaříkama a kosourkem takový osamocení. Jestli to takhle fakt bude až do konce roku, tak…….. supr.

ZLATKO, ZLATKO!!!
    to jsem vůbec netušila, že máš takhle nemocnou vnučku!!!!!! Moc je mi to líto, moc. A co léčba?

černej čaj
    krásnou dovču a počasí ať se udělá příjemný.

Fifi – jooo „Mejdni“ to bé taky nářez 😀

Maya
    tak jsem zvědavá, jak se to ušisko podaří zahojit. RUmíček taky jednou měl nějkaou prdlou cévku, naštěstí se nám to podařilo tím Hemagelem a žiš teď už si nevzpomenu ??? Ascorutinem?? nějako pořešit. držím palce.