Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Kimi
, volím kratší procházky, když je vedro, Betynce to úplně stačí.
no bať. Za první v tomhle vedru je to lepší -teď teda u nás nevedruje, ale leje a to se taky nic nestane. A když to prostě nejde, tak to nejde. POdívej – Betynka se u Tebe má jako malinká královnička. Takže netřeba mít výčitkůch.
Petrs01
No batoh je problém, bolí mě to rameno, nic moc na něm nemožu mít, vadí šécko. ale jo do kolečka to přeházím, pak mi pomůže modrá taška z ikei -naložím do to dní a pustim dolů po schodech 😀 😀 . Díru na uhlí jsme zazdili, byla hnusná, kopku slámy do sklepa nechci, mám ho pěkný, s regálkama, marmeládičkama a pravda prozatímním trochu skladem, ale sláma je to poslední, co tam chci mít, tu mám na chalupě a tu naopak potřebuju dostat z toho sklepa ven.
vono to půjde, šak mám na to celej večer. Ohaři po vočkování budou relaxovat, má cedit, tím spíš to po očkování nebudu natahovat to venčení a tudíž si zaposiluju.
Thielli
ano potvrzuju, byla sem vostrá, kdybych nebyla, Tali zboří nejen sezení, ale i Domeček, je to magor, který tvrdí, že nikdy v životě nejedl. Stává se pak neovaladatelnou a svým projevem pro okolí nebezpečnou. Vídejo,hodím do článku a konzervy pošlu zpátky, jsou tak krásně voňavý, že to ty kravěny budou žrát i z donucení 😀 Pošli je klidně sem, příště v panice radši vdechnou i misku, jen aby nemusely k nám 😀 . Kocour to vydrží být chvíli bezdomovcem,